iremd-1798 orkidemm_ Rabbim tez zamanda bu güzel haberi size nasip etsin ardından da sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah ❤️ dualarım sizinle
Huzurluanne05 orkidemm_ tek tüplü olman hamile kalmana engel değil ki.veb de tek tüplüyüm iki çocuk doğurdum.ne zamandır olmuyor.
orkidemm_ Huzurluanne05 ben ekimde dış gebelik ameliyatı oldum tüpüm alındı aralıkta hamile olduğumu öğrendim ocakta kürtaj oldum boş gebelikti yani tek tüple kaldım bir kez işte tüpün olduğu yerden yumurtlamak mühim
nesli5154 orkidemm_ Evet bayramdan sonra aşılama olacaktım hamile olduğumu öğrendim Rabbim mucize verdi çok şükür
Huzurluanne05 orkidemm_ stres yaparsan olmaz.sakin olmalısın.ben de ameliyat oldum 6 ay sonra hamile kaldım.4 sene sonra istemsizce tekrar gebe kldım.sabret ve hiç bişey yokmuş gibi davran.Rabbim kucağını doldursun inşallah
orkidemm_ Huzurluanne05 öyle yapıyorum aslında bazen bir anda çok ağır geliyor teşekkür ederim ❤️içimi ferahlattınız
Semsi_nur orkidemm_ canım Ben de tek tüplüyüm hem de polikistik olursa hastasıyım geri hamile kaldım ikisine de düşük yaptım şu an tekrar tedavi görüyorum çocuğum olsun diye eminim bir gün bizim de olacak ümidini kaybetme
Semsi_nur orkidemm_ orkidemm_ 21 yaşındayım bünyem bebeği mikrop olarak algılıyormuş büyümesine izin vermiyormuş
nesli5154 orkidemm_ Geçmiş olsun canım peki ilk ultrasyona girdiğinde normal olup sonradanmı belli oluyor nasıl anladın
Ecemesen orkidemm_ hamileyim bende bu güzel günlerin hürmetine Allah sanada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda rabbin yüzünü güldürsün Allah gönülden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲❤️🙏
Emy1 orkidemm_ hiç ilgisi yok bununla o kadar haraketli oluyor ki döllenen yumurta sağ tüp tutmasa sol tutuyor sol tutmasa sağ tutuyor yani sabit kalan birşey değil bu tamamen psikolojik oldumu olacak mı diye stres yaparsan olmuyor maalesef