GezenTavuk_2 Kızlar şimdi size bir soru soracağım ben persembeden salı gününe kadar değerlendirdim ilk bunu belirteyim pazar pik pazartesi salı da çatlamam oldu ben acaba ne zaman test yapmalıyım çok erken de yapmak istemiyorum çıkmaz vs diye 🤔
GezenTavuk_2 Nasia çıkmazsa peki adet gecikmesinde çıkarsa yada o döneme yakın geç döllenme mi oluyor
Bihterziyangil GezenTavuk_2 14 gun adet günün 17 gun de 3 gun gecikmis olursun zaten canim cogu kadin 14. Gun adet olur💗
GezenTavuk_2 Bihterziyangil yani benim pazar günü yumurtlama gözüküyorsa o günden itibaren mi sayayım
Bihterziyangil GezenTavuk_2 catlamadan itibaren örnek veriyorum salı catladi carsamba 1. Gun persemde 2. Gun diye sayilir 14. Gun adet olursun
GezenTavuk_2 Bihterziyangil ay hadi bakalım ya🥹 hiç umudum belirtim vs yok sadece dün vir sol gogusum çok az sızladı vs ona da belirti arıyorum denmez.
Bihterziyangil GezenTavuk_2 zaten hamilelikte o kadar erken belirti olmuyormus canim belirti aramiyorum de beynine bak hicbir belirtin olmayacak bende belirti ariyordum beyin illa ki sana yaratiyor o belirtiyi burda belirti dedikleri beynin oyunu cok istedigimiz icin kendimiz olduruyoruz adet olunca nasil kayboluyo yasadiklari belirtiyse? O yuzden akisina birak hic belirti arama belirtiler haftalar sonra cikiyormus tek belirti adet gecikmesidir insallah tutunur sana bebegin takipte olcam guzel haberlerini duymak icinnnn😍🥰🤲🏻
GezenTavuk_2 Bihterziyangil sağ ol canım Allah razı olsun Çok teşekkür ederim rabbim isteyen layıkıyla yapabilen herkese nasip etsin inşallah kesinlikle zaten belirti aramıyorum belirti aradığım Ay olmuyordum ben Ama ne zaman içimi umutsuzluk düşen bir ay olsa o ayda Ben hamile olduğumu öğreniyordum ki zaten ben bu Aydan bir şey beklemiyorum ama Rabbimin mucizesinden sual olmaz İnşallah buraya güzel haberler verebilmek nasip olur Bu arada aşkım memnunum şu an baştan sona tekrar izliyorum sizin profilinizi gördükçe aklıma gelip gelip duruyor 🤣