Esba2019 Kızlar 23+6 haftalık hamileyim kasılmalarım var bugün biraz çoğaldı gibi 25/30 saniye sürüyor sonra geçiyor yarın hemen randevu alayım dedim doktorum izinliymiş😔😔 başka bi doktora giderim heralde. Başına gelen var mı bu kasılmalar beni korkutuyor fazlasıyla 😔😔
gumusizl Esba2019 erken doğum riski olabilir. Nst ye bağlarlar orada anlaşılır. Ben 33 ten beri yatıyorum ciğer geliştiriciler serumlar takıldı durduruldu. Hala kasılmalarım devam ediyor 1 haftadır 1 cm açılmam var sürekli yatıyorum kalktığım an ağrı ve kasılma bşlıyor. Yarın 37 dolacak artık prematüre sınırını aşıyoruz çok şükür. Doktora gidene kadar sakın kalkma yat sürekli. Doktorun bi baksın 👍🏻 Ben 33 ten beri bırak yemek temizlik yapmayı tuvalete bile sıkışmadan kalkmıyorum. Yer çekimi açılmayı kolaylaştırıyor çünkü dikkat et kendine inş sıkıntı yoktur
mrveaksu Esba2019 bende 23 haftalığım iki gündür kasılmalarım var ve bebeğin hareketini aşağıda hissediyorum bende çok korkuyorum napmam lazım bilmiyorum acile gitsem ultrasonla bakarlar mı bilmiyorum 😞😞
Esba2019 mrveaksu bende acile gitmeyi düşündüm canım ama alttan bakarlar diye çok tedirgin oldum gitmedim senin kasılmaların nasıl kaç saniyede geçiyor canın yanıyor mu benim kasılmalarım olduğun da karnım taş gşbi oluyor canım yanıyor
Mimnak mrveaksu kadın dogum hastanesi varsa bulundugunuz ilde acilde de ultrasyon bakyrlar normal aciller nst bağlıyorlar
mrveaksu Esba2019 10 15 sn sürüyor benim kasılmalar. Kasılıyor birde vuruyor öyle canım yanıyor benim
Merveyrdm Esba2019 Alttan bakmaları bebeğini kaybetmenden daha mı önemli lütfen zaman kaybetmeden gidin Ben ilk bebeğimi böyle kaybettim erteledim yarın randevum var giderim dedim hala onun vicdan azabı var içimde tabiki rabbimin takdiri ama ihmal de var dı
Esba2019 Merveyrdm Ooff eşim evde yok canım yaşadığımız şehirde de yabancıyım 😔😔 Neden hemen git dedin başına birşey mı geldi bu konu hakkında
Esba2019 mrveaksu bende kasılırken hareketini hissediyorum canım ama çok çok korkuyorum eşimi arıycam izin alıp gelsin götürsün beni
Esba2019 Merveyrdm kaç haftalıktı ilk bebeğin canım 😔😔 Haklısın çok haklısın hiç birşey bebeğimden önemli değil
mrveaksu Esba2019 bende gitsem bilemedim benimkinin hareketini yukarıda hissettim şimdi kasılmamda geçti napsam bilmiyorum 😞
Esba2019 gumusizl yatıyorum canım sürekli hiç kalkmıyorum sadece Tuvalete gidiyorum başka birşey yaptığım yok ama öyle korkuyorum ki eşim de evde yok bilmediğim şehir kimsemiz yok burda😔😔 Allah yardımcımız olsun cümlemizin Rabbim bize de o ayları göstersin inşallah
Esba2019 Mimnak başka bir doktora randevu aldım canım yarın için ama yarına kadar çok geç olur diye korkuyorum
Mimnak Esba2019 var mı kadın dogum hastamesi bulundugunuz ilde oranın aciline gidebilirsiniz bakıyr ultrasyondan içiniz rahat eder
Mimnak mrveaksu normal hastane ve özellerde bildigim nst ye baglayıp kalp atışlarına bakıyorlar sadece
Sinemmurat Benimde bir kaç gündür kasılmalarım var bir yere toplanıyor sertleşiyor karnım birde çok aşğıda hissediyorum aşağıya çok vuruyor çıkacak gibi korkuyorum haftaya muayyen var gitmeliyim beklemeliymişim bilmiyorum 28 haftalığım
Esba2019 Sinemmurat ben gidicem canım şimdi özeldeki doktorumu aradım hemen acile git dedi eşimi bekliyorum gidicem Allahım cümlemizin yardımcısı olsun