Meltem1234 20.haftadayım altı kilo aldım aksam 6 dan sonra sadece meyve yemek zarar verir mi bebeğe ay aynaya bakmak istemiyorum ya şişkinliğimde cok var sizde durumlar nasıl hanımlar
Hulyalp Meltem1234 17. Haftalik ikizlerim var 6 kilo almisimmmmm 😢 karnim kocaman kiyafetlerim olmuyorrr
Sedalii Meltem1234 35+3 10 kilo aldım toplamda uzun zamandırda 10 kilodayım 2 haftadır almadım hiç mutluyumm 👍🏻🤪 aman takmayın bi doğuma bakar doğurduktan sonra veririsin inş
Dilekcelik Meltem1234 20. Haftamdayim 2 kilo aldim hamile kiyafeti almadim hala herseyim oluyor canim
Seymasel68 Hulyalp Hulyalp bızde 17 haftalıgız sadece bır kılo aldık daha hamıke kıyftlerı almdımm gunluk herseyım oluyor
Hulyalp Seymasel68 ayy ne guzel kiymetini bil. Benim bunlar tup bebis hormon kullanmaktan dedi doktorum kilonu kafana takma ikizlerde 15-20 kiloya normal diye moral veriyo ama takmamak mumkun mu
Seymasel68 Hulyalp benım bıde ıkıncı gebelıgım ılknde bnd ealdım takamyın 30 kılo aldımm sonr averdım tekrar hamıle kldım sımdı de dıkkt edıyorum
Gyed 28 haftalık hamileyim 11 kilo aldım 20 yi bulur gibi bakalim bebişim sağlıklı olsunda gerisi sorun değil
Hulyalp Seymasel68 ayy bende oglumda 20 kilo almistim dedigin gibi vermek sorun degil ama hamilelik surecinde bebege bazen kotu sonuclari oluyor kilonun insan ona cok takiliyor. Oglumda 20 kilo alinca bunlarda ne kadar alirim diye kara kara dusunuyorum.
Brnaebu Bende 11 haftalik hamileyim 2 kilo almisim ama cok da takmiyorum acikcasi dogunca veririz herhalde😂
Omaraysegul Meltem1234 14+1 haftaligim 9 kilo verdim. Yiyemiyorum mide bulantisindan yesemde cikartiyorum🙄
Dderryaa Meltem1234 17haftalık hamileyim 3kilo aldm ama karnım çok çıktı bide göğüslerim çok fena büyüdü kıyafetlerim olmuyor 58 kiloyla hamile kalmıştım
Tugba_coskun35 Bende 37.haftadayim 18 kilo aldim 😔😔ama olsun saglikla bebisleri kucagimiza alalim da kilo verilir yavastan napalim.
Yasemincifci Meltem1234 maşallah iyi almışsın akşam sadece meyveye yönelmede gğn içinde düzenli bir beslenme listesi hazırla derim beb 23+3 teyim 3 kilo aldım daha
GoNcaN Meltem1234 canım meyveni ye tabiki ama akşamları fazla yememeye özen göster çünkü şeker 🤗 gündüzleri daha çok hareket ediyoruz 🤗