gunaymom Son adet tarihim 29 ocak son adet tarihime göre 6+3 fakat benim betam başlarda biraz düşüktü geç döllenme olabilir sonra birden artışa geçti güzel artmaya başladı 2 katından da fazla en son 1 hafta önce 2700 küsürdü betam şuan kaç haftalık sizce 😀
Eldgrn gunaymom Beta HCG değerine göre kaç haftalık olduğu anlaşılmaz. Son adet tarihinizin ilk günden itibaren hesapladığımızda çıkan sonuç geçerlidir. Doktor aksi bir durum söylemediği sürece haftada oynama olmaz.
Hayelllerhayatttlar gunaymom betaya göre hesaplanmaz som adet tarihinize göre hesaplanır ultrasonda farklı olursa doktor düzeltilmiş adet tarihi verir
Katya1 gunaymom aynıyız seninle canım benimde 28 ocak. Keseyi bebeğide 6.haftamda gördüm ben. Ama 5 haftalık gibi dedi doktorum yani büyümemis. İnş birdahaki kontrole kadar haftasıyla uyumlu olur.
gunaymom Katya1 ben adetin 3.günü düşük bir değerle öğrenmiştim geç döllenmeydi biranda artış gösterdi geçen hafta kese oluşmaya başlamıştı birdaha gitmedik inşallah sağlıkla ilerlerler inanıyorum ben 🙏
bsrelif 8 haftalıkken tekrar giderseniz boyuna göre söylüyor doktorlar, benimki 3 gün geride adetime göre