user876544926 Pek bilgim yok. Spinal veya epidural arasındaki farkıda bilmiyorum. Doktorumun verdiği kâğıtta genel anestezi işaretli ama genel anestezi istemiyorum. Haftaya tam günümüz belli olacak. Diğer anestezi çeşitleri için ek ücret mi tabi tutuluyor ?
aysnrbysl user876544926 ben ilk doğumumu belden iğne ile oldum sanırım o epidural anestezi diye geçiyor bana sordular doğuma girmeden önce genel anestezi mi belden mi diye ben belden dedim ama ek ücret vs gibi bişey ödemedik üzerinden 3.5 yıl geçti neredeyse şuan ki durumu bilmiyorum ama ek ücretli değildir sanmıyorum. Şuan ise 32 haftalık hamileyim yine belden olacak doğumum
Esum48 user876544926 benim hastanemde ek ucretli degildi. Zaten bana sormadan spinal yaptilar. Tum hastalari spinal yapiyorlarmjs
user876544926 Tuba5252 bana hiç bilgi verilmedi daha da haftaya tam belli olacak o zaman söylerler sanırım
user876544926 aysnrbysl haftaya tam öğrenirim o zaman teşekkür ederim aklım karıştı çünkü genelde belden uyuşmalı yapıyorlar genel hiç duymamıştım ben ilk gebeliğim birde pek bilgim yok
aysnrbysl user876544926 Aslında isteğe göre hareket ediyorlar sen nasıl istersen o şekilde doğum gerçekleşiyor.