busrax_ kızlar selam, dün yumurtlama akıntısı dediğimiz uzayan akıntıdan geldi normalde o akıntı geldiği gün ya da ertesi gün lh testimde pik olurdu ama iki gündür pik yok sebebi ne olabilir
yesildeniz_ busrax_ yaa benim pik gördükten sonraki gün bu uzayan yumurta akı gibi akıntım olur hep. Çatlama günümde oluyor yani.
Happy_days busrax_ kafanı karıştırma hiç günde 1 defa yeterli düzenli ilişkiye devam edin stres olursa etkilenir yumurta
busrax_ Happy_days yumurtlama akıntısı gelip pik olmaması kafamı karıştırdı acaba piki kaçırmış olabilir miyim normalde piklerim de iki gün sürüyor anlamadım
busrax_ Birbebisannesi ay inşallah benim de pik olur niye bilmiyorum strese girdim. normalde bu akıntı geldiğin gün ya da sonraki gün pik oluyordu dün öğlen 3te geldi bugün hala pik yok
busrax_ yesildeniz_ benim de uzayan akıntı gelince ya aynı gün ya sonraki gün olurdu ama hiç pik olacak gibi değil
yesildeniz_ busrax_ belki test hatalıdır vücut yalan söylemez ama 😊 siz değerlendirin akıntı durumunuza göre