Kalbimde Kızlar pazartesi gebe olduğumu öğrendim çok erkendi 34 ile ögrneim ama bu sabah kalktımda karın agrımda yoktu kaşık ağrımda yok Migdem bulanmadı zaten hiç acaba bişey olmuş olabilir mi ilk gebeliğim normal mı bunlar
1sen1ben1debebek Kalbimde çok normal benim belirtilerim 6. Haftadan 7. Haftaya kadar sürdü en ağır şekilde geçiriyordum ama sadece 1 hafta sürdü şimdi 11+3 olduk evham yapma🥹Seni çok iyi anlıyorum ne güzel işte rahat bi hamilelik geçirirsin belkiii olumlu düşün bebişini strese sokma
SuEr_Tu1512 Kalbimde Korkmaaa, canını sıkma♥️ İnşallah bebişin seninledir🙏 Bende 38le öğrenmiştim şimdi 6+4 oldum. 5.haftada keseyi gördüm çok şükür🤲
Lunapark Kalbimde normal işk zamanlar direkt belirtiler başlamıyor🥹yavaş yavaş başlar hatta bazılarında hiç olmaz hamile gibi değilşz derler kimisi ise koku bulantı kusma perişan olur🥹🥹 sağlıklı gebelikler dilerim,şimdiden başladı annelik telaşınız 🥰🌸
Tusu54 Kalbimde canım daha çok yolun başındasın ben 5 haftalıktı öğrendiğimde ne kusma ne bulantı hiçbir şey yaşamadım şuan 27. Haftadayız korkma Allah’ın izniyle birşey olmamıştır bir kaç haftaya belli eder kendini yada etmez benim gibi rahat geçirirsin inşallah 😀
Kalbimde Tusu54 canım ya öncelikle Allah razı olsun cevap verdin için ne bilim bir kaç gündür karın ağrısı ve kaşık ağrım vardı oda dün çok azdı bu sabah kalktım yok bişey mi oldu sandım
Kalbimde 1sen1ben1debebek ne bilim kuşum ağrı çekince ksıkta bugün olmayınca korktum Rabbim korusun onları
1sen1ben1debebek Kalbimde amin canım amin korkma hem daha önünde uzun haftalar var 4-5 güne geri geliyor birdaha gidiyor bu haftalarda çok normal ☺️
Dedekurt Kalbimde Yani tüm hamilelik aynı ilerlemiyor ki 💜 Bazen uyanıyorsunuz afedersiniz mide bulantısından kusuyorsun bazen uyanıyorsun mide bulantın dahi olmuyor. bazen kasık ağrısını gün içinde çok hissediyorsun bazen ise hiç hissetmiyorsun.Yani kendinize böyle stres yapmayın her gün aynı ilerleyecek diye bir şey yok🌸
Kalbimde Dedekurt haklısın canım ne bilim işte daha dünyaya bile gelemden onlar için ne kdr çok teleskanıyoruz Rabbime emanetler ❤️❤️
Kalbimde Lunapark gerçekten çok doğru canım valla şimdi annemin zamanında dediklerini düşünür dururum ne kdr haklıymış bize karışınca karışma der kızardık daha doğmamış çocuğa bile ne kdr tedirğin oluyor insan onu anladım Rabbim korusun onları ❤️❤️
Dedekurt Kalbimde İnanın aynılarını bende yaşıyordum mesela midem bulanmıyor neden acaba falan strese girerdim 😅😊 Sonra dedim bu psikoloji bana iyi gelmıyor. Midem bulanmadıysa o günün devamında gelen iki üç günü takip ederdim. O günlerde belirti varsa rahatlardım 😅🌸 Çünkü gerçekten her gün aynı geçmiyor 🤲🏻☁
Kalbimde Dedekurt ay vall canım doğru bakalım hafta cumartesi keseyi görmeye çağırdı🥰 inşallah bi sıkıntı olma Allahın izniyle