dilarabal1 Kizlar merhaba, Ben 9+1 deyim bugün ama zaman hiç geçmiyor sanki, sizde ne var ne yok? Belirtiler ne alemde?
ddefnos dilarabal1 merhaba 10+6 dayız migde bulantım hala var ama kusmuyorum önceki iki hafta mahvolmuştum canim hala bisey istemiyor yemek için yiyorum hafiften göbeğim çıkıyor pantolonları düğmesini açmaya başladım artık :)
1sen1ben1debebek dilarabal1 11+3 haftalığız bulantım çok çok nadir oluyor sürekli açım bişeyler yemek istiyorum bi anda enerji geliyor sonra bi bakıyorum uyumuşum ahahahha çok garip geçiyor yani bu aralar🥲
momkrm19 dilarabal1 10+5 im bugün 🫶🏻 dün kontrolüm vardı herşey yolundaymış büyümüş 4 cm’e çok yakın 🥹 10 gün sonra kontrole gel ikili taramanı yapalım dedi daha erken olmuyo mu diyince bayramdan sonraya kalmasın dedi 🧐 belirti olarak tiksintilerim devam ediyor, benimki pek kusmaya çevirmedi genelde tam gün her şeyden tiksiniyorum 😀
hayalperest2310 dilarabal1 10+4 önceden kasık ve sırt agrılarım vardı geçti çok şükür bulantım olmadı şimdilik iyiyiz çok şükür 10 gün sonra ikili tarama testim var
Rapunzelll6333 Bende tm 9+1 mide bulantım yok denilecek kadar azaldı sık tuvalete çıkıyorum artık güzel gidiyoooo ♥️❤️♥️❤️
Nurrvldn 9+3 olduk çok şükür rabbime göbegim Benım çıkmış durumda belli oluyor allahım herkesin bebegını sağlıklı sıhatlı kucağını almayı nasıp etsın ınsallah 🥰