Fi123 Dün geceden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu durumu yaşayan oldumu yarın doktorami gitsen biraz daha beklemelimiyim
1Anneadayiiii Fi123 28. Haftada bende bi gün hiç hissetmediğimi farketmiştim çikolata yiyip sırt üstü uzandım yarım saat sonrasında kıpırdamaya başladı miniğim 🥰 sende deneyebilirsin
Imasleeper Fi123 yakın zamanda ultrason çekildi ise benim bebeğimde öyle oluyor yada aşırı yorulduğumda
Gzm122 Fi123 ben 21. Haftada bir gün boyunca hissetmedim gittim doktora, doktor bana kızdı niye bu kadar bekledin diye sizde gidin neyi bekliyorsunuz
tanhc Fi123 nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama acilden gidip baktırabilirsiniz. ben özel hastanede acile gitmiştim nöbetçi kadın doğum doktoru bile vardı. ihmal etmeyin hâlâ hissetmediyseniz
Fi123 1Anneadayiiii şuan öyle yatıyorum iki dilim tatlı yedim bı tane çikolata yedim sol tarafa yattım bekliyorum bı saattir inşallah hareket eder
1Anneadayiiii Fi123 normalde ne tarafta hissediyorsan o tarafına da yatabilirsin benim bebiş hep sağda duruyo sağa yatınca resmen içimi parçalıyor hareketleriyle
Fi123 1Anneadayiiii normalde sırt üstü yattığımda hemen hissediyorum ama öylede yattım sol tarafının üstünede yattım ama hareketlenmedi
Dedekurt Fi123 Bebeğin hareketleri tam olarak nasıl bir şey? Ben de hissetmiyorum 20.haftadayım.anlamıyorum hareket ediyorsa da
Dedekurt Fi123 ya bende de böyle pıtpıpıt diye kalp atışı gibi hızlı bir atım oluyor o bebek mi yani😅🤲🏻 Valla ilk hamileliğim ve kiloluyum çözemiyorum 😅💜
Fi123 Dedekurt bende ilk hareket hissettiğimi düşünüyordum doktora sordum bağırsak hareketleri dedi sonra baktım ikisi farklı hareketler ben 20 den sonra gerçek tekmeleri hissetmeye başladım ama ilk hissettiklerim farklıydı bakalım sende nasıl olacak