Dilkkerll Merhabalar 6 yaşında oğlum var geceleri balgamlı öksürüğü bitmek bilmiyor hastaneye gittiğimde verdiğim ilaçlar hiçbir işe yaramıyor ne yapmam lazım evde doğal yollarla nasıl bu durumu düzeltebilirim lütfen yardım 🥺🥺
Sare19 Dilkkerll iyot lugol solusyonu ile sırtına kafes yapabilirsiniz internette detaylı anlatımı var gerçekten fayda ediyor çörek otu yağı balgam söktürmeye iyi geliyor öksürük yapar ama balgam çıkınca rahatlatır ayak altına zeytinyağ sarımsak çörekotu karışımı sürebilirsiniz alerjenik değilse
iremd-1798 Dilkkerll çok çok geçmiş olsun. Zeytinyağı ile karabiberi yakmayacak şekilde ocakta ısıtın onlar iyice birbirine karışsın sırtına sürün ve ayaklarının altına vikis sürün. Benim kızımında vardı ne ilaçlar kullandık etki etmedi. Bu yöntemlerle öksürüğü geçti biraz zaman alır ama iyi geldiğini anlayabilirsiniz.
ruveyda14 Dilkkerll ak günlük sakızı, iyot,udi hindi yağı kullanabilirsiniz. Burun temizliği yapıp hava verebilrisiniz
Glhayat_54 Öksürük ilacları daha cok öksürtür balgamını daha cabuk atsın diye.. Pekmez ve tereyağını biraz kaynatıp bi kaç gün içirin, buda öksürük için iyi geliyo bazen ama kesin çözüm olmuyor öksürük hemen gitmıo malesef.Gecmiş olsun.
Dilkkerll Glhayat_54 evet malesef artık hastanelerede gitmek istemiyorum sırf şu saçma sapan ilaçlar yüzünden
2minisannesii Ben 4 yaşındaki oğlum için soganin ortasını biraz oyuyorum sonra bal koyup soğanın içinden tamamen akıp süzülene kadar bekliyorum sonra yedirip yatiriyorum öksürüğünü hafifletiyor doğal antibiyotik 🥰
Minnaksurpriz Akgünlük sakızını tavaya koyun altını yakın, üstüne büyük bir parça pamuk koyun kapatacak şekilde sonra pamuğu sıcağıyla hızlıca çocuğun göğsüne koyun öksürüğü rahatlatıyor