Arzu_aksay Kızlar bel ağrım çok var sancılanıyorum göğsüm ağrıyor akıntım var ve adetim biteli 20 gün oldu yani adet belirtisi desem değil çünkü hiç böyle olmadı test yaptım çok ince var la yok arası 2 . Çizgi resim yüklemeyi bilmediğim için yükleyemiyorum
Asellleminee-43 Arzu_aksay üç çizgi var kenarda odaya basıp görüntü yükleyebiliyorsunuz eğer iki çizgiyi de gmrebiliyorsabız hamilesiniz demektir 😇
Yvhbb Arzu_aksay canım forum kısmında sol en üstte üç çizgi var oraya bas resim yükle var ona tıkladığında çıkan sayfada gösteriyor
azra52 canım kan testi ver bence ben iki hamileliğimde 1 ay geçmesine rağmen idrar testinde cikmadı kan testi ile öğrendim
Arzu_aksay Nurellaaaaaaa1212 Yumurtlama dönemlerinde değişiklik gösterebiliyor mu böyle yumurtlama döneminde hiç belim ağrımadı böyle ve sol göğsüm tek hassas belden kasıklara doğru sancılanıyorum
Nurellaaaaaaa1212 Arzu_aksay bende göğüs ağrısı olmaz ama kasık ve bel ağrısı olur canım. Düzenli mi adet dönemin
Nurellaaaaaaa1212 Arzu_aksay tamam o zaman büyük ihtmal yumurtlama dönemindesindir canım bebek istiyorsan muhakkak değerlendir