mucizegebee 3 saat önce acile gittim, doktor benim iteklememle zorla hareket ediyor dedi kendi kendine hareket etmesini beklerdim dedi çok üzüldüm yarın kendi doktorumun kliniğine gideceğim başına böyle birşey gelen var mı 😭
269522 mucizegebee acaba uyuyor olabilir mi iyi düşün canım yorulduysan falan uyuyordur bebiş belkiii yarın mutlaka kendi doktoruna git ama sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
De25 mucizegebee belki tembel belki yeri dar yada sen yorulduğunu oda kasilip kalır cikolata ye ballı şu iç bak hareket edecek mi
minikkurabiyelerinannesi mucizegebee herhangi bir riskten bahsetti mi peki doktor ? Yani hareket yavaşlaması neden olmuş ki çikolata yiyip uzansanız biraz
Fi123 mucizegebee bende şimdi aynısını yaşıyorum 25 haftalığız dün geceden beri hissetmiyorum tatlı yedim su içtim çok uğraştım ama haket etmedi
tansugl37 Bugün kahvaltıdan sonra benimde etmemişti çikolata yedim dürttüm biraz etti. Bence önemli bişey yoktur ama bi doktora gidin
mucizegebee @269522 dün misafir gelecek diye temizlik yaptım yoruldum 🥺 acilde ki doktor uyuyor demedi sadece benim iteklememle zorla hareket ediyor dedi kendi kendine hareket etmesi gerekiyor dedi anlamadım gitti kafam beynim durdu daha önce 3 kaybım var bu 4.hamileligim birde 🥺
Fi123 mucizegebee bulunduğum yerde özel hastane yok acile giderim orda da normal acil doktoru bakıyor doktorla iletişime geçmiyor oyuzden yarını bekliyorum başka ildeki özel doktora gideceğim ordan kontrol oluyorum
ZehrAlimm mucizegebee bende 33.haftamadayim bir aya yakındır benim durtmemle hareket ediyor genelde anlamadım gitti
Tostosunannesiii Bazen aşırı yorgun miskin olabiliyorlar . Ayakları uzat beline yastık koy … parmaklarınla karnında dans ettir .. hapşır , öksür , yada cıkolata ye sol tarafına yat .. birax o sekılde kal . Ama tabıkıde yıne hastaneye git
21Berra21 mucizegebee Canım benim hiç korkma sessiz ve karanlık bir odaya geç sol tarafına yat hiç kıpırdama o şekilde bekle hareketini hissedersin inşallah olmadi çikolata yiyip o şekilde uzan.O da olmadı sağlık ocağında doplor cihazlarından var gidersen bebeğinin kalp atışlarını dinletirler sana rahatlarsın😌bu olay benim başıma da gelmişti ağlamaktan kahrolmustum tatlı birşeylet yiyip dinlenince kipirdadigoni hissetmistim