Ecemom_ Iraz kefir çok faydalı bebek için. Ben litrelik şişe alıp günde 1 bardak içiyorum 200 ml şeklinde. Yanında da muz yiyorum ya da ceviz
Moomtoobee Iraz bende arada içiyorum hergun olmasada meyveli daha çok hoşuma gidiyo ama şimdi sade aldım bakiyim denicem banada bebeğimin kilosu az geliyo herseyi de yiyorum 16 kilo aldım bebek çok almiyo sanki 😐
dygsss Sorun olmaz kefir öneriliyor zaten bende günde bir içiyorum sade içmeye özen gösterin ben içemiyorum pek meyveli içiyorum
obli Iraz o kadar içmeyin herşeyin fazlası zarar. Ben genelde 1 bardak içiyorum bazen 2 oluyor ama fazlası değil. Onun yanında yoğurtla falan desteklerseniz daha iyi olur.
minnakhanimmm Iraz günlük bir bardak içiliyor diye biliyorum bence doktorunuza sorun normalde kefir faydalı ama herşeyin fazlası zarar saeece kefir içmek yerine diğer kilo aldıracak şeylerden de yiyin bence
Iraz obli Ecemom_ bende şişe olarak aldım ayran şişesi gibi dünden beri ikinci şişeyi açtım azaltayim canım yemek istemiyor ki bende bu tarz şeylerle destekliyeyim diyorum bilemedim
Iraz minnakhanimmm kaşar muz vs de yiyorum canım umarım etki eder bebeğime sağlıkla gelsinler inşallah
minnakhanimmm Iraz çok streste yapmayın normalde 2 hafta geriden ve önden gitmeyi normal kabul ediyorlar sağlıkla kucağımiza almk nasip olsun inşallah
Iraz minnakhanimmm amin inşallah caanim ilk bebeğim hep önden gittiği için 1-2 hafta kadar bu oglusumda böyle olunca üzüldüm 20 kg da aldım bile aslında demekki bebiş beslenmedi boyum olduğu için kilo çok belli etmiyor ama iyi aldım aslında
Aslaninannesi_ Kefilin içine ekme ve muz çekip koyun ben öyle yapıyordum inanılmaz kilo aldırıyor bebeğe
Iraz Aslaninannesi_ krfirden sonra muz yiyorum oda aynı olur heralde teşekkür ederim yorumlarınız için