Melalkelam Merhabalar 37.haftadayım bebeğim tam 3 kg doktorum 2 hafta içinde normal doğurmamı söyledi yoksa sezeryan olur dedi yani 3 kg geçerse normal doğum zormu olur varmı aranızda bu gibi süreç geçiren🥹
tugbaoztrk Melalkelam Bende bugün tam 37 haftaligim geçen hafta 3 kiloydu bebeğim sezeryan olucam ben ilki sezeryan olduğu için ama son günlerde çok kilo alıyorlar o yüzden mi dedi acaba bilemedim
Emn-yldrm2 Melalkelam aaa niye öyle dedik ki zor olmaz aslında abimin eşi 3300 doğurdu herhangi bir sorun yaşmadı
Deryadry Melalkelam ben 39. Haftama girdim 3500 kg dedi.Ama 200 gr falan yanılma payı oluyor.Sizin de anca 3400-3500 falan doğar bence.stres olmayın hiç.40. Haftada doğmazsa bana da sezaryan dedi
Software tugbaoztrk 36+2 de 2800 dü kilosu 24 martta doğum olacak sezaryen o zaman 3 lilo olur mu acaba ya 38+3 de olmuş olacak
Eminecakirkoca Melalkelam 4.500 ile normal doğum yapanı duydum haftasına göre bebek kilosu normal gidiyor doktor niye öyle dedi ki
keyfimin-kahyasi-misin Software Daha fazla olur haftada yarım kilo alıyorlar diye biliyorum son haftalar iki üç hafta
Software tugbaoztrk o kadar olur mu ay inşallah 😆 kayınvalidem moralimi çok bozdu da 3 kg değil daha diyerek
tugbaoztrk Software Ay onlar zaten susmaz boşver takma 3 kilo doğsa bile gayet iyi herşeye yorum yapıyorlar 😄 benimkide 36. Haftada 3 kiloydu senin kaynanan gibi dediki 3 kilo neki az 😄 doktorlar sanki
Pinar0711 Melalkelam 3700 oldu kızım hiçde zor değil di. Ne bu doktorlardaki sezeryan merakı. Lakin, sizin çatınıza göre büyük olmuş ola bilir. Orasını diyemem.
Melalkelam Pinar0711 evet 37 ye girdiğim gün çatıma baktı azıcık dar dedi bebeğin kafası biraz iri gibisinden konuştu yani çatı açılmaz mı son haftalarda bilemedim ilk gebeliğim bu arada🥲
keyfimin-kahyasi-misin Melalkelam özele mi gidiyosun ? Benim 32 de 2700 su 37+4 olduk kaç oldu bilmiyorum ama normalden başka bişey demedi 🥴🥴
Melalkelam keyfimin-kahyasi-misin Aynen özele gidiyorum ama bu hafta devlet hastanesine de gideceğim bakalım kilosu artmış mı