Mervecikk Balık yağı kullanmaya başlıcam hangi markayı önerirsiniz bir de kullanım detayı hakkında bilgi verirmisiniz??
Hilalalara Mervecikk imom kullanıyorum hem hamilelikte hem emzirme döneminde doktorumun tavsiye ettiği balık yağı bende faydasını gördüm açıkcası
Bf7038 Regenesis max tavsiye ederim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için güzel beslenemedim ama regenesisi sürekli kullanmaya özen gösterdim çok sağlıklı ve kilosu boyu çok güzel bi bebek getirdim dünyaya regenesisin sayesinde olduğunu düşünüyorum ☺️
Depresif_polyanna Dilra çocuğun beyin gelişiminde çok etkili. Çok iyi beslenemeyen hamilelerde destek şart.omegaya hem bizim hem de bebeğin ihtiyacı var yeterli gelmeyebilir gidayla alinan
Mervecikk Hilalalara canım mide bulantısı çok mu yapıyor o yorumları okudumda bir de günde 1 tane mi alıyordun
Depresif_polyanna Mervecikk regenesis max kullanıyorum doktorum verdi. Hem multivitamin hemde omega var içinde
Hilalalara Mervecikk hiç mide bulantısı yapmıyo koku veya tat Yok yutumu da çok rahat evet canım bitane içiyorsun 🥰
ozgeya Mervecikk İçerik bakımından çeşitli katkılara sahip olarak istiyorsanız Imom Omega,ama sadece balık yağı destekli kullanmam istiyorsanız Krilom Krill Yağını tavsiye ederim.İkisini doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim ve çok memnun kaldım.
oznuryalcn Mervecikk Kizlar 27+6 haftaligim ve balik yagini kullanmiyorum doktorumda baslatmadi kullanmak gerekiyormu 2 hafta sonra kontrolum var syleyeyim ona gore
oznuryalcn Mervecikk Saol canim gittigimde soyleyeyim en azindan gecte olsa doguma kadar kullanirim 😊
Mervecikk Hilalalara ben şuan 5.5 ayımdayım canım bu aydan itibaren son aya kadar mı kullandın ben decavitte kullanıyorum vitamin ekstra
Fasulyem22 Hilalalara bende mide bulantısı yaptı iki gündür kullanıyorum varmi bir önerin midemin bulanmamasi için
Hilalalara Mervecikk bende iki hafta önce kendi isteğimle kullanmayı bıraktım canım ağır bi grip geçirdim yeni yeni kendime geliyorum tekrar başlıycam 30 haftalığım sana tavsiyem son aylarına kadar kullan ve hatta emzirme döneminde de kullan zaten 60₺ gibi bi fiyatı var içinde 30 tane var kullandıkça sende yararını anlıycaksın