Novella Ynnnn 30. Haftaya kadar çatlak yoktu karnımda. Hindistan cevizi yağı bazen de badem yağı kullanıyordum 30dan sonra birden çatladı.
Novella Ynnnn Bir gecede çatladı hem de umarım sizde çatlak olmaz ama olursa da yeter ki bebek sağlıklı olsun ne yapalım artık ☺️☺️
ezooezz Ynnnn ben de doğumdan sonra öğrendim neden veya nasıl bilemiyorum ama öyle oldu ne yazık ki 🥺
Nur_Gulec Ynnnn ben 33 haftalık hamileyim ben de sarı kantaron yağı sürüyorum çok iyi geliyor. Bu ikinci hamileliğim öncekinde çatlak kremi kullanıyodum işe yaramadı çatlarken kaşıntı oluyodu çatlayanlara sarı kantaron yağı tavsiye ederim yani :)
Giqu Nur_Gulec ben de biraz kullanmıştım kırmızı kantaron, ama internette çok önerilmez filan okuyunca şimdi sadece zeytinyağına geçtim
Bahartrkgl Ynnnn 36.haftada çatlamaya başladı. 3 farklı yağı günde 2-3 defa sürmeme rağmen. En son hindistan cevizi yapı alıp her saat sürüyordum ama nafile. Çatlayacağı varsa çatlıyor gerçekten
Serose Ynnnn palmers tummy butter öneriyorum çok aşırı nem veren bir krem her gebe arkadaşıma aldırıyorum 😁
Krystal Ynnnn 17.haftadayim henüz çatlak olmadı. Hindistan Cevizi yağı kullanıyorum. genetik diyorlar bide inşallah anneme çekmişsem olmaz, yaşayıp göreceğiz.😊
Armgn Parinas Bencede çünkü ben ilk hamileliğimde aldım evet çatlamadım ama şuan 2. Hamileliğim 38.haftadayım hiç bir şey sürmedim kullanmadım yine çatlamadım tamamen kişiyle alakalı bir durum kullanılan ürünle değil
aysenurr96 Benim 6 aylıkken başladı çatlamalarim zaten ilk hamileliğimden vardı şimdi yenisi eklendi. Neler kullandiysam asla önüne geçemedim genetik diyip kabulleniyorum artık 😑