ezooezz Ynnnn doğumdan sonra çatladım 🤦♀️ şu an çok belirgin değil ama göbeğim kalçam bacaklarımda var küçük küçük son 3 ayda biooil yağ kullanmıştım bol bol
Anonymouse 27.haftadayım henüz bir çatlağım yok. 3.aydan itibaren eczane bir krem önermişti çok düzenli olmasa da onu sürdüm. O bitince de Bio-oil aldım, onu da pek düzenli sürmüyorum üşeniyorum 🥲
Parinas Mftt Johnson baby nin bebek vazelinini kullanmıştım o zaman mor renk olan. Ama boykotmuş. Bu gebeliğimde Dalin aldım
Parinas AnayimBenAna_ hamile kalmadan 1 ay önce başlayıp günde 2 kere lierac sürdüm. Bence gereksiz şişirilmiş bi marka. Sürdüm çatlamadım diyenler de bence çatlamaya meyilli olmayanlar bence. Bio oil de aynı ondan da 2 şişe kullandım hiç faydası olmadı.
AnayimBenAna_ Parinas onları bilmiyorum ben eczacı tavsiye etmişti bana mustelayı ama kremini değilde serum olanını özellikle. İki gebeliktede kullandım karnıma sürdüm 12. Haftada başladım şuan 38 im hiç çatlamadım üstelik çokta kilo alan biriyim gebelikte :) kalçama sürmedim mesela kalçam çatlamış karnıma sürmesem karnımda çatlardı muhtemelen :)
Armgn Parinas Bencede çünkü ben ilk hamileliğimde aldım evet çatlamadım ama şuan 2. Hamileliğim 38.haftadayım hiç bir şey sürmedim kullanmadım yine çatlamadım tamamen kişiyle alakalı bir durum kullanılan ürünle değil
CoolMamaMode Ynnnn daha 24. Haftamdayım çatlak olmadı ama daha erken olabilir sanırım çatlak için :) bende Hindistan cevizi yağını badem yağını ve az lavanta yağını ekleyip karıştırdım her gün bi kez onu sürüyorum şimdilik olmadı bakalım
AnayimBenAna_ Parinas evet fiyatıda uçuk değil 400 tl ye almıştım iki şişe yetti gebelik boyunca bana
CoolMamaMode AnayimBenAna_ ya evet onu bana bi iki arkadaşım daha dedi ama sonra dökülüyor dediler hani öyle kalmıyormuş . bide sarışınım ben çok tüyde yok hani etkilemez diye düşündüm ama 🤷🏼♀️ şimdilik bi şey yok baktım çıkıyor direk bırakırım keşke o kıllanmayı kirpiklerimde görebilsem 😂😂
Parinas AnayimBenAna_ çok amaçlı temel bakım losyonu var kahverengi dışı bu mu acaba. Ama 1500 yazıyor internette fiyatı. Sanırım bu değil. Görseli var mı elinizde
Balbebek012 Ynnnn 3.ye hamileyim 33.hafta olduk çok şükür daha çtlağım yok çok su içiyorum bence bu etkili