Kahverengihisler Kalbimde benim sağ tarafta ağrım vardı ama kişiden kişiye göre değişiyor bence hala da oluyor ama normalmiş rahim genişlediği için ağrı oluyormuş
Elif3419 Nurellaaaaaaa1212 gittiğinde kalp atışınıda duyarsın inşallah🤍 5+5 duyanlarda var geç döllenme değilse
Nurellaaaaaaa1212 Elif3419 yok geç döllenme değil kuzum yumurtlama takibi ile çatlamanın 9. Günü öğrendim şükür. Sanmıyorum geç döllenme oldugunu
Elif3419 Nurellaaaaaaa1212 o zaman duyarsın inşallah benimde 6+0 ama bebek 5+5 kese oluştuktan 2 gün sonra bebek oluşmuş
Ozge_engin Rabiadgdmr benim kese 10.12 mmdi tam 9 gün sonra çağırdı tekrar muayene ücreti ödemeyeyim diye büyük ihtimal ve o zaman kalp atışını duyarız dedi doktor inşallah duyarız heyecanla bekliyorum 🥹 size de 2 hafta çok zor geçer Allah sabır versin bize 🤲🏻
Rabiadgdmr Ozge_engin Amin inşallah Hayırlısı ile sende duyarsın inşallah biz odeyecez artık 😂 muayene ücreti çok düşünmemeye çalışıyorum gergin konuşuyorum boş kese ile ♥️🤭 Salavat getiriyorum duyarız elbet tek mi gözüktü ikiz mi kese
Ozge_engin Rabiadgdmr kese tek gözüktü ikiz 7 haftalıkken falan belli oluyor diye biliyorum ama umarım tektir 😂
Yykoko Elif3419 bende keseyi gördüm 5+1 im bende 🥰 şuanda sadece cinsiyetini düşünüyorum 🥰 ne zaman öğrenebilirim diye heyecan içindeyim, bayramdan sonra kalp atışlarını duymaya gidicez 🥰
Ervaa2534 Kızlar bende 6 haftalık oldum bugün pembe akıntım oldu biraz sizdede oluyorum neden oluyor çok korktum 13 aralıkta kürtaj oldum ozamanda böyle olmuştu 😢