Sumeyye54 Elif3419 Uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık oldum doktora gitmedim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ikinci çocukta gerçekten rahat olunuyormuş
ipek63yldz_ Sumeyye54 Sende bendensin ya 🤭 ilk çocugun kaç yaşında acaba. Benimde ikinci gebelik ilk Oğlum 19 aylık 🤲🏻 hesaplamama göre 6+2 olması lazım testte pozitif cıktı sadece sol kasıkta aşırı ağrı ve mide bulantısı var . Son adet tarihim Ocak 31 o zaman oldum ondan sonra olmadım hiç . Bakalım kısmet olursa pazartesi gidicem tam belli olucak 🤲🏻
Elif3419 Ssozdmr benim biraz sıkıntılı olduğu için 3-4 gün arayla gidiyorm perşembe gittim bugün gittim çarşamba gidicem sonraki haftada pzt salı çağıracak sanırım kalp atışı için 7.haftada
SevvaallEr Kızlar merhaba hamile gibi hıssedıyorum sağ kasıgımda hep bı ağrı vardı bugun hıcbıseyim yok ama hesabıma göre cok asırı kucuk 3+1 gıbı 22 subat son regl. Sizce gebelık varsa testte cıkarmı gecıkmemı beklıyım
Susuvebebisi SevvaallEr kesinlikle bekle aynı durumdayım idrarda negatif çıkıyor merak edip baktım yok kendini strese sokma regle normalde 5 gün var gecikme bekliyorum inşallah hamişizdir
Sumeyye54 ipek63yldz_ Haziran’da 5 olacak ilk oğluşum inşallah.. Bende en son 2 Şubat’ta oldum daha olmadım adetim 2 gün geçince erken test yaptım direk iki çizgi çıktı benimde sık olmakla beraber mide bulantısı var ama o rağmen oruç tutabiliyorum çok şükür bu sene borcum olmicak 🤣🤣🤣
Niless45 RadyoaktifMom merhaba ilk gebelik mi bende 4+3 de kontrole gideceğim kese için vajinal mi baktı normal mi acaba
RadyoaktifMom Niless45 normal baktı benim bir düşük var bir kimyasal var sağlkkla gelişirse ilk bebeğim olacak 🙏🏽🙏🏽🍀🧡
ipek63yldz_ Sumeyye54 bende oruç tutuyorum ya zorlanmıyorum şükür 🤲🏻 sizinki baya büyükmüş ya 🤭 Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻
ipek63yldz_ cakirbebek aramızda çok yok . Bilmiyorum biz kendi istegimizle getirdik beraber büyüsünler diye arkadaş olurlar kimseye ihtiyaçları kalmaz. Tabi kötü yönleride var ikisine yetebilecekmyim ilgilenebilecekmiyim gibisinden ama Allah’ın izniyle yetişir ilgileniriz. En fazla evi bok götürecek bir süre ondan sonra rahata kavuşuruz 🤣🤣🤣
Rabiadgdmr Elif3419 5+5 gebeyim daha gitmedim beta 2696 di dün bakıldı Yarın Randevu aldım kese görünür mü
Ozge_engin Rabiadgdmr Benim de bugün 5+5ti ilk kontrolüme gittim kese göründü 1.12 cm, haftaya perşembe kalp atışını duymak için çağırdı doktor
Rabiadgdmr Arzu_tasan Ya benim küçük galiba ama daha adet gecikmesi olmadı erken öğrendim adetime 13 gün falan varken 5 Mart’ta beta 3 ile sonrasinda 13 Mart’ta tekrar 489 ile bide 17 Mart da 2969 ile olması gereken bugün adet olmam di yeni gecikme olacak siz adet gecikmesi mi oldu
Rabiadgdmr Ozge_engin Ya hadi inşallah darısı bana da yarın hayırlısı ile görürüm Keseyi görmeden kimseye demek istemiyorum ailem olarak
Arzu_tasan Rabiadgdmr canım benım adet gecıkmesının 8. Günü kan verdım gebeliğimi ogrendım 10.900 dü gecıkmeden kaynaklı yüksek bence