mrp2023 Babynurseeee ben satı söyledim ama uyumlu çıkmadı ultrasonda ölçüp günümü söyledi doktorum. Kalp atışına kadar haftamı bilmiyordum yani malesef
mrp2023 Babynurseeee transferim bi tık geç oldu benim belki ondan satım ile doğru çıkmıyor bebiş sizin belki doğru çıkar
Gulbahcesi_ Babynurseeee ilaçlara devam herkesın farklı galıba benım duphaston estrofem ecopirin progestan fitil ve kalçadan ampül kullanıyorum
Babynurseeee Gulbahcesi_ Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin sağ Salim kucağımıza alalım da ilaçları gerekirse hep kullanalım
Gulbahcesi_ Babynurseeee sanırım 12.haftaya kadar sürüyormus ben suan 5 hafta 5 gunluk Amın Insallah sag salım alırız kucagımıza
Gulbahcesi_ Babynurseeee 19 Subat transfer tarıhim doktor 17 gun ekle oyle hesapla dedı ama 3 subattan hesaplayınca aynısı oluyor zaten ☺️☺️
C_i_i Babynurseeee Transferiniz geç olduysa son adet tarihiniz ile uyumlu olmuyor hafta . Google tüp bebek gebelik hesaplama yazın . Transfer tarihinizi girince size girmeniz gereken son adet tarihini hesaplıyor .