Obirtazeanneee Kızlar ben hep jilet yaptım ama kararması olsun sürekli çıkması olsun çok bıktım 6 aylık da olduk neredeyse siz nasıl alıyorsunuz benim gibi jiletle alıp sonradan eldiven ya da agdaya geçen var mı fikir lütfen
Cicek_bahcesi Obirtazeanneee en güzeli ağda bende hep jilet kullandım venüs ramazandan sonra ağdaya başlıcam kuaföre gidip
bkdusunenanne Obirtazeanneee tüy dökücü senelerdir kullanırım bi çoğalma kalınlaşma kararma vs olmadı
Ttugbablgn-77 Obirtazeanneee ben ağdayla aldırıyorum yıllardır ben de ilk jiletle başlamıştım ama biraz can yakıyor jiletten ağdaya geçmesi kıl kökleri kalınlaşıyor jilette hamilesin bide kendini kasarsın falan ilk geçiş zor biraz bence doğumdan sonra başla derim ama ağda rahatlık ayda bir gidiyorum
rumisam Obirtazeanneee eldivenle aldım hamileligim boyunca son aylarda yoruluyordum tek seferde bitiremesemde birkaç günde biraz biraz alıyordum tertemiz oluyordu kökten gittiği için gec çıkıyordu süperdi benim için göbekten goremedigim zamanlara geldiğimde küçük ayna ile bakıp yapıyordum
Gumusbulut58 Hamilelikten önce epilasyona gidiyordum 4. Seansta bıraktım sonra Kuaföre gittim ama çok acıdı dayanılcsk gibi değildi bebekte stres olur diye korktum jiletle alıyorum ama yarım yamalak yani kalıyor görmüyorum asla yapabildiğim kadar
rumisam Abilikardesli ömrü hayatım boyunca ergenliğe girdim annem eldivenle al dedi öyle alıyorum alıştım galiba hissetmiyorum bile çat çat bitti gitti jilet falan denemedim hiç ağda da yapamıyorum orama başkasına yaptırmaya da utanıyorum 😅
Rabia_Han_Dikmen97 Abilikardesli ben senelerdir eldivenle alıyorum hiç jilet vurmadım şimdi o kadar azaldı ki tek tük çıkıyor 6 aylık oldum göbeğimden göremiyorum hamileliğim boyunca iki kere temizledim şimdi nasıl temizlerim diye düşünüyorum büyük ihtimal ağdaya giderim
busra05_ Lisede tüy dökücüyle alırdım üniversitede ağdaya basladım hala ağdaya devam edıyorum bende canım daha rahat ve pratik temız oluyor
Femay Obirtazeanneee lazer yaptırmıştım ama bir işe yaramadı ağda ile devam ediyorum. Kendi ağdamı kendim yapıyorum şükür 😅
busra05_ Obirtazeanneee bir acır belkı ilk seferinde ama alışılıyor sonra kız valla bak benım canım aşırı tatlı ama cart cart cektırıyorum valla😂😂 alısıyo ınsan bı kaç seans sonrası
crazyymom Obirtazeanneee lazer gidiyodum tam bitecekti hamile kalınca jiletle almaya başladım yine çoğaldı son haftam artık ağdaya gitcem
busra05_ Obirtazeanneee ahahah ama cidden çok temiz oluyo ve uzun süre gıdıyor tüy dökücüyle de jilet gıbı çok çıkıyordu ve hemen ağdaya baslayınca süresi uzadı ve seyrelıyo bence dene🌸
Parinas Obirtazeanneee ben hep jiletle alıyorum. Elim alışmış her duşta şipşak hallediyorum. Yöntemler zaten kısıtlı. Lazer olmuyor tüy dökücü krem olmuyor ağda desen kendin yapmak zor hijyenik yer bulmak lazım ve çok ağrılı. Eldivenle almak mantıklı olabilir ama onda da kısayken olmuyor. Üçüncü gebeliğim bu hepsinde jiletle devam ettim. Son ayına kadar da kendim aldım eşimden yardım istemedim. Zaten isteyemem 🙈tertemiz olmasını dert etmeyin doktorlar neler görüyorlar neler normalleşiyor onlar için hiç merak etmeyin. Hiç temizlemeden gitseniz bile doğum öncesi onlar tıraş ediyorlar diye duydum hatta 🙈