Kızlar ikinci gebeliğim. Yeni öğrendim,sevinemedim bile. Son adet tarihim 21 Ocak ve 7+3 hamileymişim Şuan. Bugün doktora gidip muayne oldum. 19 şubatta çok hasta olduğum İçin damar yolundan bir çok ilaç verildi ancak adet gecikmem bile yoktu asla gebelik şüphemde yoktu bilmiyordum. İlaçlardan sonra akciğer röntgeni çekildi 19 şubatta. Bugün doktora bunları söyleyince ilaçlar yine neyse de dedi. Röntgen ışınları direk karnını delip geçiyor çektirdiğin zamanda tam bebeğin gelişme dönemine denk gelmiş bu durum cok riskli dedi. Gebeliğin ilk 3 ayında ya hep ya hiç kuralı vardır ama ben sizi risk konusunda uyarmam gerek 30 yıllık tecrübemle dedi. Fetal DNA 10-11. Haftalarda yapılıyor ama genetik sorunlara bakılıyor onunla farklı bir sorun varsa çıkmaz dedi. Karar yine de sizin ama eğer bebekte sorun oluştursa bir ömür vebalini çekersiniz Şuan daha yeni oluşmaya başlıyor o yüzden bunu düşünerek karar verin dedi. Kalp atışı var ama 4-5 güne daha iyi duyulur dedi. Ya cok korkuyorum bir yandan bişey olmamışsa diyorum bir yandan da ya olduysa nasıl olcak diyorum. Aldırmayı istemiyorum ama napmalıyım psikolojim alt üst oldu. Başına gebeliğinin ilk zamanlarında böyle bişey gelen oldu mu? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı bebeğinizde bir hastalık vs var mı? İlk 2 haftaya denk gelse yine neyse derdim ama resmen 3-4 haftalık gebeymişsin o sırada dedi napcağımı bilmiyorum🥹