Kızlar biraz hareketli bir oğlan bizim ki dilli düdük hemde 🥹 arada biz yalnız olunca kardeşim bebek büyüdü mü ne zaman gelecek gibi şeyler kullanıyor ama babası anneannesi yada dayısı olunca olay kıyamet kopuyor geçen babası ultrason kağıdını gösterdi aaa elleri bak oğlum minicik seninde böyle fotoğrafların vardı vs derken birden ultrason kağıdına tabiri caizse bögürdü eşimle birbirimize bakakaldık sonra haha korkuttum bebeği dedi bize kal geldi . Sonradan açıklamayı yaptık ama . Yada dayısı oyuncak aldığında kardeşin gelince biraz büyür onunla da oynarsın olur mu dediğinde hayır o benim o bunları kırar istemiyorum der babası ile oturken masaya bir sandalye daha çekip kardeşin de büyüyünce senin yanına buraya oturur vs vs diye konuşurken yok yaaa o taa şuraya otursun diyor ( masadan ayrı uzak bir Koltuk ) daha sayamadıgım bir cok örnek . Biz mi yanlış ilerliyoruz her gün her gün anmıyoruz da ilk 3 ay söylemedikte daha bu olaylar başlamadan kitap aldık köpek ve kardeşle ilgili bu kitap hiç güzel değilmiş diyip yarıda kesip okutmadı ve kendi kitaplarından getirdi . Ay bilmiyorum aşırı taktım . İki çocuklu arkadaşlarımdan fikir alayım dedim ama sen naneyi yedin bebeğe cok dikkat et yandın sana bu cok çektirecek vs diyip durdular 🥺🤷♀️ Doğduktan sonra olaylar değişir mi acaba daha mı beter olur ?