Mervebalemir Kızlar enfeksiyon için hangi ilacı kullandınız doktor bana aksef verdi ama içip içmemek arasında kaldımm sizler neler kullandınız ne kadar kullandınız ??
Minnakpopus Mervebalemir 2 hafta önce banada verdi ben kullandım. Çünkü bu enfeksiyon antibiyotikden çok daha tehlikeli
Parinas Mervebalemir kullandım. Hatta yanı sıra vajinal fitil ve tek kullanımlık toz vermişti doktor. Ne antibiyotikler kullandım valla. Enfeksiyon hepsinden zararlı. Doktor yazıyorsa kullanmak lazım demekki akışa bırakamayacak seviyeye gelmiş ilaç şart Şunları vermişti doktor. Kombo yapmış resmen 😀
Yazmelegi_ Mervebalemir o isimde değil ama farklı antibiyotik kullandım tek kullanımlık saşeler kullandim
melikedelibas @Mervebalemir benim ilk hamileligimde cok olurdu butun hamileligimi resmen uromisin urocare gibi toz ilaclarla gecirdim bu hamilelikte gene cikmis enfeksiyon ama somuca pazartesi gidicem ne verir hic bilmiyorum
Mervebalemir Yazmelegi_ herkes öyle suda eriyen şeylerde kullanmıs bana farklı verimce sasırdım kullanan yokmuş hiç🥲
Beyzanur3 Mervebalemir hangi hapı verdiyse kullan canım enfeksiyonun ilerlemesi bebek için riskli hem erken doğum riski oluyo hemde enfeksiyonun bebeğe geçme riski varmış bende kullanıyorum ama farklı hap benimki çünkü geçmiyor benim enfeksiyon sürekli kendini tetikliyo
Cananmrt Mervebalemir Ben kullandım aksef aynı sorun bende de vardı daha 2 hafta önce kullandım yakın zamanda