mervebusra 16 Şubat’ta olanlar regl oldunuz mu 28 günlük periyod görenler cevap verirse çok sevinirim
Cnmanne1 mervebusra benim de 14 Şubat daha test yapmadım ama göğsüm ağrıyor belimde kasıklarımda ağrı var birkaç güne test yapmayı düşünüyorum
Dlkkdr6431 Dorukmerve valla bende öyle hissediyorum ve benim de 5 gün sonra geldi batma bel ağrısı aşırı koku hassasiyeti var bilemedim Bekleyim regl günümü diyorum yumurtlama günleri degerlendırdık ama bakalm
mervebusra Mirhas33 gelebelik devar ediyor mu bende test yaptım sizce var mı artimed yanlış çıkarıyor diyorlar doğrumu sizce saçma geldi bana reglim geçti ve test pozifir 3. Gün gecikmem normalde 5. Gün olucakti ama suba 28 çektiği için 3. Gün gecikmem uygulamaya göre
SevvaallEr Ay benimde 22 şubat, ama bugüm test yaptım hiçbir sey cıkmadı arkadaslarım cok erken dedi 3-4 gün daha bekle dedi kan oranınjn bıraz yukselıp ıdrara bulasması ıcınmıs gec dollenme vs etkılıymiş bu durumda
narkolepsi1 mervebusra merhabalar 7 subat son regli tarihim 29 günde bir regl oluyorum 18-23 yumurtlama 23 çatlama günü ayın 7 sine kadar yaptıgım gebelik testleri negatifti 10unda çok belli olmayan silik çizgi çıktı beta 70 çarşamba akşamı 150 bu akşam 328 çıktı bugün yaptığım idrar testi de çift çizgi pozitif çıktı
narkolepsi1 narkolepsi1 göğüslerim ayın başından beri hassas kasık ağrılarım ve beyaz kokusuz akıntılarım mevcut
SevvaallEr narkolepsi1 Ya benımde ınanılmaz kasık agrım ve akıntım var ya gıgus hassasıyetım hıc baslamadı ama sankı regl olcakmısım gıbı karnımın içi agrıyo suan 8-9 gun var, normalde adetımden 1-2 gun omce olurum boyle
narkolepsi1 mervebusra amin inşallah 48 saatte bir takipteyim kan vermek yordu beni 6. Haftaya kadar salacağım