m_mervee Nurellaaaaaaa1212 😂😂 ay valla sinir bozucu oluyor ya yorumları ciddiye alıp dönüş yapan nadir insan var cevap vermeyeceksen sorma niye elimi yoruyorsun vaktimi alıyorsun 😂
HiravEmir aycinelizsmom Ay evet bana da öyle yapıyor bazıları ya beğenip geçiyor ne yani sen nesin ki Adam yerine koyup cevapta veriyoruz cevap yok
m_mervee Nurellaaaaaaa1212 doktorun söylemediği cinsiyeti burdan öğrenmeyi medet umanlar..keseden 6-7haftalık yeni oluşan görüntüden tahmin bekleyenler zaten iki seçenek var birini tutturunca bildi diye sevinenler var 😂 kola içsem bir şey olur mu soruları 😂 saymakla bitmez de aklıma gelmiyorlar 😂
Nurellaaaaaaa1212 Mevsim5 kayınvalidesini ciddiye alan insanlara cok üzülürüm 😂 benim kaynanam bana az bi ciddi ol be kızamıyom der
m_mervee Nurellaaaaaaa1212 aynen aynen işte onu kastettim tam olarak zaten bir kısım tutturur diğer kısım yanlış olur bildi diye müneccim gibi görenler sevinenler var 😂😂
Nurellaaaaaaa1212 m_mervee bi de şey var biz soru sorsak cevap vermezsiniz makara yapmaya gelince koşarsınız postlara diyenler
Nurellaaaaaaa1212 FORUMDA HİÇ SEVMEDİĞİM BİRİ VAR. O KENDİNİ BİLMİYOR KDKDLD AMA TAKLİTİ BIRAK KIZIM. SENİ SEVMİYORUM
Momcrn Nurellaaaaaaa1212 ahahahhaha burdaki insanlar münnecin değil sonuçta ya test yaparsın ya kan verirsin öğrenirsin şimdi biz aa hamilesin dediğimizde hamile olucak halleri yok 😂
Nurellaaaaaaa1212 Momcrn ovülasyon testlerine falan hep yorum yaparım bak cünkü gözle görünür bir şey var ve anlaması güç