Nurellaaaaaaa1212 Forumda sevmediğiniz bir şey yazın ben başlıyorum Cevabı belli soru sorulması 🫣 Kaos time
aycinelizsmom Nurellaaaaaaa1212 cevap verdiğin insanların sana cevap vermeyip başkalarına cevap verip muhabbet etmesi 🤣 engellediğim kullanıcılar epey fazla bu yüzden. Bakıyorum cevap vermiyor direkt engelliyorum.
ermelek1 Nurellaaaaaaa1212 şunun gibi mi? Hamilelik testi iki çizgi olduğu halde hamile miyim? Sorusu 😅😅😅
Bnguuu_102 aycinelizsmom ben dr brn de hele özellikle bana cevap vermeyip diğerlerine yağ akmaları çok sinirimi bozuyor Bazen ama engelleyince ne yazdıklarını göremiyorum onun engellemiiorum onun için 🤣
HiravEmir aycinelizsmom Ay evet bana da öyle yapıyor bazıları ya beğenip geçiyor ne yani sen nesin ki Adam yerine koyup cevapta veriyoruz cevap yok
Nurellaaaaaaa1212 ermelek1 yok yok şey reglm 10 gün önce bitti mide bulantım var hamile olabilir miyim ? Kamsoddk
ermelek1 deletedmom43191 enteresan ya git kan yaptır sen ne görüyorsan bizde görüyoruz aynı şeyi ne bilek sana pozitif bize negatif mi 😅
Balbebek012 Nurellaaaaaaa1212 kocam içime boşaldı ama kalktım acaba hamile miyim 🤭 welcome to cinnet 😫😫😫😂
zynpknt Nurellaaaaaaa1212 kanlı peçete fotoğrafları😤doktora gidince bile fotosuna bakıyım demiyo tarif ettiriyo insanlar buraya atıyo iğrenç😒
Nurellaaaaaaa1212 zynpknt ya cok iğrendim o gün. Testi attı sandım baktım iğrenccccccc. Gebelikte ilk defa midem bulandı kdkdkd
deletedmom43191 Nurellaaaaaaa1212 daha bebek 6 7 haftalık cinsiyet sorulması o hafta doktorlar bile cinsiyet söyleyemezken bizler nasıl söyleyelim 🙈🙈 haksiz miyim
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 çift çizgi çıkmış çocuk doğacak nerdeyse hala hamile miyim diye soranlar 😋
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 kız bende koyulaşmış mı diye açtım bak üstüme alınmıcam dimi baştan söyle ksmdldl