AnayimBenAna_ kalocwom hepsiburadadan 1500 tl ge almıştım 🌸 bebek haberi ortaya çıkınca harcama ve masraflarda onunla birlikte çıkıyor :)
kalocwom AnayimBenAna_ Hiç sormayın al al eksikler bitmiyor 🫠 sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun 🫶🏼
Mercan0652 Asli54 Busra181 O attığım fiyattan da indirime girmiş bu arada 755 TL olmuş bende alcam şimdi inşallah iyidir
Yogurtlupilav Busra181 ilkinde elektrikli lansinoh aldım memnun kaldım. C cup ve üzeri göğüsleriniz var ise phillips avent biraz daha küçük ağızlı olduğu için rahat olmuyor ama onunda çekişi iyi. Bu sefer yine lansinoh aldım.
Mercan0652 Asli54 ya bende satıcı sorularına baktım da orda elektrikli yazmış kafam karıştı almadım belki elektriklisini alırım bende o attığıma elektrikli yazmış çünkü anlamadım
Asli54 Mercan0652 inanın hiç bilmiyorum ben hiç araştırmadım da ama bebek mağzalarından almak daha iyi bir sıkıntı oldunda oraya vermek
Mercan0652 h_h_momss yok canım şarjlı diye elektrikli olanı kastetmişler ben elektriklisini aldım kullanıyorum güzel çekim gücü ama bil bakalım ne eksik benim sütüm az 😅
h_h_momss Aysegulllyyy merhaba bende mochi eller serbest almayı düşünüyorum, nasıl acaba kullandınız mı,bazı eller serbestlerde sızdırma dökülme oluyor diyorlar böyle bir şey yaşadınız mı