Oyku3005 35+4 haftalık hamileyim beyaz akıntı ile birlikte iç çamaşırı ıslatan akıntım var belimden karnıma vuran ağrım var ve bacaklarım ağırıyor yürümekte bile zorlanıyorum çokta toplanıyor sizce neden? Böyle olan varmı
Duruxxx Oyku3005 ben de 35+1 im aynılarını yaşıyorum ama ağrılar gelip geçici düzenli ve artan bir ağrı olmadığı için dert etmiyorum bebek hareketlerini takip ediyorum pazartesi kontrolüm var acile giderseniz haber verirseniz sevinirim
ikibebelianne-M Oyku3005 bence bir doktora görünün su sızıntısı olabilir dogumsa bile biraz daha geciktirmek için gerekli müdahale yapilir evde ağrı çekmeyin
AnayimBenAna_ Oyku3005 canım benzerini yaşamıştır onun durumu risklidir belki bebekte sıkıntı vardır sende yoktur. Veya tam tersi biri buraya yazar bende oldu bişey olmaz normal, ama senin bebeğinde problem vardır. Haftanda ileri git acile kafan rahat etsin dayanamayacak kadar kötüysen
AnayimBenAna_ Oyku3005 korkunun faydası yok :) acil servisler bu gibi ekstrem durumlar için var zaten
edacnr96 Yani suyunuz gelmeye başlamış olabilir bence gidip muayene olun içiniz rahat etsin, sancıyı evde karşılamak evet olabilir ama suyunuz geliyorsa bebek için bi risk oluşabilir
ikibebelianne-M Elifff2112 @Duruxxx Sulu camasir islatan ve surekli olan bir akintiyi agrida eşlik ediyorsa naçizane tavsiyem evde karsilamayin doktor bir görsün korkutmak değil niyetim benzerini ilk hamileliğimde yasadim 35inci haftayı 2-3 gun gece baslayan bir sulu akintim oldu 36 ya kadar bir kac gun geçer diye bekledim geçmeyince gittim suyun sızıyor enfeksiyon riski var acil dogum dediler en basta gitsem belki mudahale edilirdi ilacla zman geçtiği için oyle bir imkan olmadı
Yummyy Oyku3005 kaçıncı haftada 1 cm di açılmanız benim de 31. Haftada 1 cm di sancıları durdurdular şimdi 34+1ağrılarım var açılmam artmışmıdır korktum bende