aycinelizsmom Kızlar 11 Ocak’ta sezaryen doğum yaptım. Sanırım az önce regl oldum.. yani ağrım falan yok ama regl sanırım. Sizler ne zaman oldunuz ve pazartesi günü spiral taktıracaktım regl olmam buna engel olur mu?
Mercan0652 aycinelizsmom doğumdan sonra regl hemen başlamıyor mu yani kanama oluyor diyorlardı depend ameliyat kanaması için mi takılıyor o zaman
aycinelizsmom etkafa benim de 2 ay geçti regl sanırım çünkü kan gibi değil regl gibi.. spiral taktırdın mı peki sen
ipekveatlas Mercan0652 doğumdan sonraki 40 gün kanama adet kanaması olmuyor o 40 günden sonra hemen pesine regl olanlar var uzun süre olmayanlarda var
aycinelizsmom keyfimin-kahyasi-misin ben daha regl olmadan gittim doktorum gebelik testi bakıp takalım beklemeyelim demişti. Bilemiyorum ki nasıl oluyor
aycinelizsmom AnayimBenAna_ kuşum ben geçen hfta gittim doktora, regl olmanı beklemeye gerek yok ne zaman olacağın belli olmaz, gebelik bakalım sonra takabiliriz demişti işte pazartesi taktıracaktım ama regl oldum yine de takarlar mı ki
AnayimBenAna_ aycinelizsmom bence takarlar. Rahim ağzı açık olduğu için reglken takılıyor diye biliyorum
defnevedoruk aycinelizsmom 23 martta sezaryen oldum 25 mayısta ilk reglimi oldum. kanamam da 38 gün sürmüştü
YavruKurtveAnnesi aycinelizsmom spiral sanırım regl iken takılıyor. Sezaryenden ne kadar sonra oldum tam hatırlamıyorum ya 2020 de doğum yapmıştım