cerengeredeli Soru başlıkta kızlar 🙂 ben ve kardeşim 25 gün kadar önce dogmusuz, kız çocuğu erken mı doğuyor
cerengeredeli Mrscakir sabirsizim biraz 🥹 daha 21. Haftadayim ama detaylı da gördüm elini yüzünü, görmeyi çok istiyorum 🥹🥹
Mrscakir cerengeredeli size kötü bi haber vereyim son haftalar hiiiiç geçmiyor 😬 1 hafta 1 ay gibi geliyor malesefff kendinizi buna hazırlayın 🫢
Basakparlar cerengeredeli 94 yılında ailemin yaşadığı yerde ultrason yokmuş kontrole falan gitmemişler süpriz olmuşum resmen Stetoskop ile kalp sesi dinleniyormuş sancı falan da olmamış tabi şuan o dediğim yer turizm Merkezi Antalya Kemer 😂
Bnguuu_102 Mrscakir nasıl ya çok hızlı geçiyor bence aksine daha dün doğum yaptım yarın yarı kırkırımız çıkıyor 8. Aydan sonrası du gibiydi bzie herkesr öyke olsun inşallah 🥰
Mrscakir cerengeredeli ooo hissetme ne hissetme yada bilmiyorum benim kızım aşırı hareketli olduğu için mi artık karnımın içi acıyordu 😬 ama şuan o günleri bile özlüyorum tadını çıkartın her anın 🥰
Mrscakir Bnguuu_102 ben bir an önce doğurmak istediğim için mi bilmiyorum ama son ay bana 1 sene gibi gelmişti 😫 doğumdan sonrası evet daha hızlı geçiyor bizimde yarın 40ımız çıkıyor 💃🏻
gezentianne cerengeredeli yakın arkadasm kızını 41′de kuzenim ise iki kızını 40 küsürde dogurdu. Özellikle ilk doğumsa gününü dolduruyorlar genelde kızı erkeği yok .) ben de oglumu 41′de dogurdum🤣
cerengeredeli gezentianne cinsiyetle alakali değil o zaman. Konuştuğum herkes kız erken doğar diyorda aklımı bulandirdilar 😂😂😂
cerengeredeli Basakparlar o zamanlar ne kadar zormuş ya şimdi az biraz karnimiz agrisa doğuruyor muyum diye gidiyoruz 😂😂