Bnguuu_102 Pamuk o kadar haklı ki doktor ben cam şişe de hazır su alıyroum ondan veriyorum enjektör ile 2-3 ml en azındsn gaz damlaları bile su ile veriliyor su yaşatır valla garip garip şeyler çıktı sonradan
cerengeredeli Pamuk doktor görüşüyle devam etmek daha doğru o zaman. Teşekkür ederim cevabınız için 🥰
Bnguuu_102 deletedmom43191 ne kadar veriyosun canım ben 2-4 çay kaşığı arası veriyorum 20 günlük şuan ama yeter herhalde
babyUras_ Zakine ilk oğluma 2 cay kaşığı kadar veriyodum anne sütü aldı sadece . Gittiğim doktorda 1 2 cay kaşığı verebilirsin demişti .
Accountant Zakine biraz da buzlu kola ver içi ferahlasın bebenin bu koca karılar her halta karışmaya bayılıyor o çocuğun suya ihtiyacı yok verilmez
Birannelikmeselesi Zakine ben ek gıdaya geçtikten sonra verdim ilk suyunu. Onu da az az verdim. Yemek yedirdikten sonra meme veriyordum tekrar.
Selma2412- Zakine anne sütü alıyorsa sütten su ihtiyacını karşılıyor mama içiyorsa da su ile yapılıyor zaten cahilce düşünceler benim de başımın etini yerlerdi su ver su ver diye 6 aya kadar vermedim
babyiscoming_ Abilikardesli anne sütünün %80 i sudur. Mama da zaten sudan yapılır. Sadece mama alsa bile bebeğe su verilmez ilk 6 ay. 6 aydan sonra ek gıdaya geçtikten sonra su verilir.. çocuk doktorumuz kesinlikle vermeyeceksin dedi. Doktorum mu yanlış yönlendiriyor o halde ??
Abilikardesli babyiscoming_ evet yanlış yönlendiriyor olabilir. Benim oğlum hem emdi hem mama içti suda verdim hiçbir sıkıntı yaşamadık aksine çok erken konuşmaya başladı. Gidipte bir bardak su içirin demiyoruz ki. Ağzını ıslatsın yeter. Ama dediğimin arkasındayım hiçbir doktor asla demez. Sonuçta su yani 🙃
babyiscoming_ Abilikardesli bende dediğimin arkasındayım kesinlikle vermeyeceksin dedi yalan mı söyleyeceğiz ne bu sizin bu kadar kendinden emin yargılarınız doktorumla konuşurken yanımızda mıydınız? Her doktor farklı şey söyleyebilir. vermeye de gerek yok zaten katı gıdaya geçmeden. Siz verebirsiniz
Abilikardesli babyiscoming_ size yalan söylüyorsunuz diyen olmadı niye bu sert çıkışınız pardon? Yanlış yönlendiriyor olabilir dedim iyi okuyun anlayın isterseniz. Sonuçta doktorlar da insan ya hani? Evet ben vermeye devam edicem size sormuycam yani 😊
babyiscoming_ Abilikardesli hiç bir doktor asla demez derken neyi kast ettiniz o zaman? Bende size sormuycam hanımefendi devam edin
Tugba2794 Zakine kesinlikle kimseyi dınlemeyın vermeyın, emzırıyorsanız su ihtıyacını karsılıyor keza mama verıyorsanız zaten su ile yapılıyor hıc bır doktor onaylamıyor bebege su verme konusunu
sehnazz000 babyiscoming_ ay boşversene sen ya laf mı anlatılır insanlara 1 litre su içirsinler çocuğa 🙄 sen içirme bildiğini yap bunlarla laf dalaşına girince sıkıntı oluyor 😁
babyiscoming_ sehnazz000 bir de ısrar ediyorlar saçma sapan küçücük bebeğin midesi ne bide suyla doldurcaklar haklısın valla zaman kaybından başka bir şey değil içirsinler😂
Merloza Zakine Her yerde ilk 6 ay verilmez diye belirtiyorlar. Şahsen ben vermem, karar yine size kalmış :)