Belinayumay Senem02 yanliz değilsin canım 😂bende 39+2 yim ama hiç gelmeye niyeti yok valla bende kendi saçımla dogurmak istiyorum ama hiç niyeti yok
Beyzanur3 Senem02 ilk doğumunsa oluyo öyle şeyler benim ilk gebeliğimde 40+3 doğum yaptım onuda suni sancı aldım kızım gelmek istemiyodu rahatları yerinde oluyo herhalde😅şimdi ikinci hamileliğim inşallah o kadar gecikmez diye dua ediyorum 😅
fdn25 Senem02 39+5 te doğurdum hiçbir belirti yoktu öncesinde sancı bile olmadı gece aniden sürekli büyük tuvalet hissiyle hastaneye gittim 6 cm açılmam olmuş o gün doğurdum hiç belli olmaz bebiş geleceği vakti bilir 😄
Senem02 Belinayumay çok sabırsızlanıyorum ya zaman geçtikçe heyecanım artıyo 🥹 ilk gebeliğim tecrübesizim
Senem02 Hasret3699 Beyzanur3 evet ilk doğumum 🥹 bebek doğum kanalına girmedi açılma yok egzersiz yapıyorum ama etki etmiyo. Sıfır sancı belirti
Asi19ebrar Beyzanur3 evet bende kızıma hamileydım 42 haftalık gelmedı kendı ıstegımle gıttım suni sancı verdıler3 gün sonra doğurdum inşallah şimdi kendi sancımla giderım
Hasret3699 Benim de şu an 39+6 ama yalancı sancılarım dışında hiçbir şey yok . Doktorum en fazla 41 e kadar bekleriz yoksa suni sancı dedi