Zehra_arsln 36 haftalık şuan ve bazen asıri derecede baskı yapıyor ve iğne gibi ağrılar giriyo normal mi ya aşırı derecede sertleşiyor
Tgb_smh Zehra_arsln Şuan 35+2 hamileyim aynı dediğiniz gibi canımı çok yakıyor çıkacak gibi, yani doktora gitsem mi diye düşünmüyor değilim normal midir bilemedim ilk gebeliğim çünkü
burcuyilmazzz38 Zehra_arsln sancı yatınca geçiyorsa süresi sıklaşıp artmıyosa doğum sancısı degildir. Benimde oluyo 32 haftalık hamileyim 2.gebeliğim.
Rbya Zehra_arsln Evet canım çok normal doğum pozisyonunu aldığı için aşırı baskı yapıyor aşağı doğru ben şuan 40 haftaya girdim hala doğuramadım ve bende seninle aynı durumdayım sağlıkla doğarlar inşallah 🙏🏻🥰🌸🐣💜
Zehra_arsln Tgb_smh benimde 2. gebelik ilkde hiç bisy yaşamadım yani çok güzel geçti ama bu hamilelikte aşırı baskı var bende salı günü gidicem randevum o zmn bugun iki defa böyle bi durum yaşadım
gezentianne Zehra_arsln İlk gebeliğğmi 41′de doğurdum 36′dan sonrası cok zordu gerçekten..Bebek büyüdükçe yer kalmıyor baskı yapıyor normal.Düzenli sancı olmadıgı sürece.. @Tgb_smh
Zehra_arsln gezentianne benim ilk ki sezeryan di buda öyle olucak bakalım ikinci gebelik beni çok zorluyo