Selam anneler 🌸 aranızda doğum yapanlar veya böyle olanlar yardım etsin. Ben 39+5 haftalık oldum salı günü çok şiddetli bir sancım vardı sabah 8 den akşam8 e kadar sürdü durmaksızın o kadar ağrıyor duki nefes almakta ve yürümekte zorluk çektim ertesi sabah Çarşamba kontorle gittiğimde nstye bağlandim düzenli sancı çıktı alttan kontrol ettiğinde doktor açıklık olmadığını ve cuma günü tekrar gelio neseteye bağlanacağımı söyledi eğer ki devam ederse kanala girmeyen bebegimi suni sancı ile getireckti bugün kontorle gittiğimde yine aynı sancılar vardı yalnız ben bu sefer hissetmiyordum alttan tekarar muayene ettiğinde parmak kadar açıklık olduğunu söyledi öyle ciddi bir açıklık değil dedi pazartesi tekrat gel devam edermi açıklığın ve sancın devam ederse doğuma alacağını söyledi sorum şu bu parmak kadar açıklık sizce pazartesi ye kadar devam edermi veyat açılırmı çok merak ediyorum aranızda böyle olanlar varsa doğum yapmış yapmakta olan anneler beni aydınlatırsanız sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın 🌺