NurYaren GirlandBoy_Mom Sağlıklı olsun da yeter ya 🤲🏻🥹♥️ Ben inanmıyordum yemin ederim bebeğim kalsın bende
GirlandBoy_Mom NurYaren herkesin sınavı farklı işte benim de 2 haftadır zor geçiyor karnımda çok kasılmam oluyor bebeğin eşi rahime yakın olduğundanmış meğer
NurYaren GirlandBoy_Mom Aynen canım, bak ona çok dikkat etmen lazım, bol bol dinlen , asla ağır iş yapma , ilişki yasak, erken doğum riski var zaten düzelmezse ona sezeryan diyorlar
GirlandBoy_Mom NurYaren perinatoloğa yönlendirdi doktorum canım detaylıda çıktı kanamam olduğu zaman rahimle ilgili diyorlardı ve perinatolog karar vericekmiş yukarı çıkar veya çıkmaz diye doktorum yukarı çıkmazsa doğum burda olmaz eğitim araştırmada yapabilirsin anca dedi ve riskli gebelikten devam edersin dedi
Hellobeybii NurYaren ultrason kağıdında size kiloyu verdiği kağıtta haftaları yazıyor. Ama bence çok erken şuan takılmayın zaten bu haftalardan sonra daha hızlı almaya başlıyorlar. Bu haftalarda 4-5 gün bile önemli. Sağlıkla gelsin, kilo ve gelişim için şuan erken💕🧿
NurYaren GirlandBoy_Mom Karnın büyüdükçe yukarıya çıkıyor canım, mesela ben Türkiye de yaşamıyorum burda düşük riski olsa bile ilaç vermiyorlar zamanla yukarı çıkar diye
GirlandBoy_Mom NurYaren burda da ilaç verilmiyor canım bildiğim kadarıyla dınlen vs diyorlar sezeryan oluyor zaten kontrol altında oluyorsun devamlı
NurYaren GirlandBoy_Mom O yüzden canım ağır iş asla yapma , bol bol dinlen ve sürekli ayaklarını havaya kaldır
GirlandBoy_Mom NurYaren öyle yaparım canım süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama perinatolog karar verecek bakalım bebeğim iyi olsunda ağrı sızı bişey değil
NurYaren GirlandBoy_Mom Canım bende aynı şekilde geçtiğim için biliyorum durumu , ben o sürede 10 kilo verdim düşün , ve 1 ay boyunca kanamam durmadı. Çok çok kötü oldum. İnan bana rıskı varsa bebeğin geliyor 🤲🏻♥️ Duanı asla eksik etme