fatma_nc bende sizin gibi düşünüyordum açıkçası turgay beye bende insanlar çok yaşlandı cihazları iyi değil vs dediği için gitmek istememiştim doktorum onu önermişti sonradan pişman oldum gidebilirmiştim diye alper beyi bende istiyordum ama bir kaç arkadaşım da ondan memnun kalmamış çok bekletmiş aralara başka hasta almış göremedim 2 saat sonra diye herkesin yorumu farklı kafa karıştırıyor açıkçası ama büyütülecek bir şey değilmiş ben muayeneden çıktıktan sonra bu muydu dedim ben her damarına kadar tek tek bakacak ilgili alakalı olacak falan sanıyordum kısaca anlattı çok şükür sorun sıkıntı yoktu fetal DNA da yaptırmıştım içim rahattı zaten ama daha detaylı göreceğimi düşünüyordum birde renkli çok göreceğim tam net göreceğim diye heveslenmiştim ama anladım ki 1 ay sonra kendi doktorum gittiğimde 4k gösteriyor ve bebek kilo aldığı için çok net belli oluyormuş yüzünü her detayını kendi doktorum da gördüm o yüzden bence fazla beklentiye sokmayın kendinizi umarım sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız içinize hangisi siniyorsa ona gidin ben böyle deneyim yaşadım diye sizde yaşayacak değilsiniz