36+5 te doktorumuz gün verdi 🥰
Sema1722 merhaba ben de 36+6 oldum bugün. Bizde gün aldık ikinci bebeğim ilki zorunlu sezaryendi Buda zorunlu sezaryen olacak muhtemelen normal doğum için bir şey yapamayız Sünni sancı veremeyiz denildi kendiliğinden gelirse ancak normal olabilirmiş 🤷♀️ bize de 2 Nisan verildi gün olarak 24 ünde kontrolümüz var
Eua11 bizimde 36+6 oldu bugün 2 nisana gün verdi doktorum
@Tugcaduman sağlık olsun inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza normalde benim de 8 Nisan olarak görünüyordu ama doktorum bayramda burda değil çocuk doktoru da yokmuş ailem de bana 3-4 saat uzaklıkta aniden sancım tutarsa hiç olmaz dedik bide normal doğum olmıcağını anlayınca 38+3 te alalım dedi doktorum
Sema1722 normal olmayacağını nasıl anladı
Sema1722 çok erken değil mi bi sağlık sorunu yoksa genelde doktorlar 38. Haftayı bile doldurmasını isterler?
Sema1722 benim de 27 Mart’ta olacak inşallah tam 38. Hafta oluyor gönül isterdi kii biraz daha bekleyelim ama suyum fazla erken doğum riski vardı araya bayram girmesin sıkıntı olmasın dedik ya bakalım 😊
@Tugcaduman çatı muayenesi yaptı o zaman acısına dayanamadım bu bebek burdan çıkacak normal olmasını istersen hazırlamalısın kendini dedi ama kendini de bebeğide zorlarsın istersen sezeryan alalım dedi bende o şekilde tamam dedim
@Melikeakkc yok çok şükür bi sağlık sorunu yok çok şükür ama bayram haftası sancın tutarsa yokuz biz demişti doktor hanım hemde normal doğum şansım yoktu benim riske atmak istemedim açıkçası
@Eminegzel keşke gönül ister neler neler ama işte 🥰 Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin beni de dualarınızdan esirgemeyin nolur ❤️
Sema1722 ben 38+5 Doğum yapmama rağmen küveze girdi ciğerindeki suyu boşaltamadığı için. Bu 2. Gebeliğim bunda 39. Haftaya gelicem. Yani bi yoğun bakım kapısı daha beklemek istemiyorum. Ben o haftayı kabul etmezdim. Doktor mu yok biri yapmasa biri yapar sonuçta çocuğun karnında ne kadar dursa kar.
@Melikeakkc haklısınız zor ve güç durum yaşadıklarınız Allah sabrını vermiş bi şekilde ama bayram haftasında gerçekten başka bi doktor olsaydı dediğiniz gibi tabi ki beklerdim 2 doktorun ikiside bayram izninde ve çocuk doktoruda aynı şekilde inanın bunları bende en ince ayrıntısına kadar konuşmasam böyle bi karar almazdık çok geçmiş olsun sizlere de Allah kimseye yaşatmasın bekletmesin kapılarda bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah