gokce_erva Merhaba kızlarr grip olup da sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acabaa aşağıya gelin hadi
erikarpuz gokce_erva merhaba ben ayın 7-9u arası çok fena grip olmuştum 12sinde hamile olduğumu öğrendim
Cnhavva gokce_erva normalde belirti degil ama neden oluyosa bilmiyorum belki de denk geliyo kuzenim hamileliklerini hep griple ogreniyo
kubra_t gokce_erva hamile olduktan sonra grip olduğumu öğrendim:) şaka bi yana 30. Haftayım acayip gribim. Dayamadım doktora gittim antibiyotik kullanıyorum hala hastayım
SuEr_Tu1512 gokce_erva Bende çok kötü grip ve öksürük buldum. Zencefil bal limon, pekmez limon karabiber içtim sürekli. Bol su tükettim. En son dayanamayıp doktora gittim antibiyotik yazdı 4,5 gün kullanıp bıraktım çok şükür iyileştim
Kahverengihisler gokce_erva yumurtlama dönemimin peşine çok ağır grip oldum ilaçta kullanmadım 3 haftada anca iyileştim gebelik başlangıcında bağışıklık düşüyormuş ama
SuEr_Tu1512 gokce_erva Evet şuan 6+4üm. 2 hafta anca oluyor. Daha hâlâ burun akıntısı, öksürük geçmedi
gokce_erva Cnhavva hastaneye gidince mi nasıl öğreniyor canim bi de kaç gün sonra öğreniyor ben de çok fena grip oldum
erikarpuz gokce_erva 11inde adet olacaktım olmadım o gece yaptım hatta gebelik testimi 12si sabah kan verdiğimde öğrenmiştim
Cnhavva gokce_erva bence yine gribe takilma cok ortalikta salgin da var gununu beklersen senin icin daha net olur belirtilerle tam anlasilmiyo cunku benziyolar
gokce_erva erikarpuz grip ne zaman başladı canim ben de çok fena grip oldum ama test negatif regle daha var
gokce_erva Cnhavva ama diğer belirtiler de var hatta önce diğer belirtileri yaşadım sonra bir de grip eklendi gebelik şüphesi olduğu için ilaç da içemiyorum 🤧
gokce_erva mrveasf gripliyken hastaneye gitmiş miydiniz tahlil yapmışlar mıydı? Ben de yatıyorum sürekli dün hastaneye gittim gebelik şüphesi olduğundan ilaç da içemiyorum ama tahlilde negatif çıktı. Regl günüme de daha var
mrveasf gokce_erva ben hamile olduğumu düşünmüyordum doktor sorduğunda da daha adet günüme var olduğu için öyle birşey yok demiştim 😅