ayseayseaysee Kızlar 33+4 deyim. Biraz önce duştan çıktım aynada koltuk altımı görünce kendimden tiksindim… bikini bölgem ve koltuk altımda aşırı kararma oldu bu hamilelikle birlikte. Hamilelikte kullanabileceğim etkili yöntemler var mı?
Edizhr ayseayseaysee genellikle hamilelikten sonra geçiyor daha oncesinde de yoktuysa tâbi kararma valla kremler çok işe yaramıyor diyolar
Mrvsmt2502 ayseayseaysee ben karbonat kullanıyorum her duştan sonra daha çok koku olmaması için ama kararmayıda önlüyor. Ayrıca limonda sürebilirsiniz
rumisam ayseayseaysee benimde çok oldu kararma hamilelikte lazerden dolayida biraz vardı ama hamilelikle aşırı kötü oldu üç ay oldu doğum yapalı koltuk altim baya açıldı bikini daha yavaş açılıyor ama açılıyor ben sadece bol bol peeling yaptım sonrasinda da keseledim hormonsal bence omuzlarım falanda da benim lekeler çıkmıştı kahverengi böyle büyük büyük onlar tamamen geçti kendi kendine dert etme geçecek üzme kendini
Edizhr ayseayseaysee ayy o lazerin Allah cezasını versin bende de kararma yaptı ya ve asla gitmedi o kadar pişman oldum ki
ayseayseaysee Edizhr ya ben evlenince tamamlayamadım ¾ seansım kaldı ama gözle görülür azalttı. Doğumdan sonra tekrar gideceğim hatta. Evet kararma olayını yapıyor maalesef nefret ediyorum ama çok da büyük rahatlık
ayseayseaysee Mrvsmt2502 bir kaseye karbonat ve birkaç damla limon mu yapıyorsunuz? Bir de duştan sonra ne kadar bekletiyorsunuz
ayseayseaysee Kur ay umarım ya kilo alımı, çatlaklar vs vücudum gözüme zaten çirkin geliyodu bugün o kapkara halimi görünce iyice kötü oldum :(
Mrvsmt2502 ayseayseaysee yok karbonatı direkt nemli cildime parmağımla yediriyorum, limon mesela salataya sıktığınız yarım limonu ayırın banyada direkt koltuk altınıza sürün ikisi ayrı ayrı yani
Kur ayseayseaysee bende öyleyim iyice tribe girdim heryerim kararık sivilce bastı yüzümü vaktiyle sağlıkla doğurup eski güzel giyinmeyi ve bakım yapmayı istiyorum 🥹
ayseayseaysee rumisam umarım benim sürecim de böyle ilerler. Yaz geldi malum ama askılı vs giymeye utanıyorum. İnşallah doğumdan sonra azalarak yok olur bütün kararan yerler
ayseayseaysee Edizhr evet çevremden duymuştum olumsuz deneyimleri. Eğer kıl kökleri yeterince siyah ve kalın değilse yayılma eğilimi oluyormuş
ayseayseaysee Mrvsmt2502 bekleme süresi falan yok mu? Karbonatı direkt sürüp hayatıma devam mı edeyim yoksa yarım saat bir saat kaldıktan sonra sileyim mi