2cocuklu Merhaba arkadaşlar üç kez 12 hafta da kalbi duruyor bebeklerimin. Simdi tekrar hamileyim 7 haftalığım bugün farklı bir doktora gittim bana ek olarak prednol kullanmamız söyledi aranızda kullananan var mı bana yardımcı olur musunuz
TugceOrak 2cocuklu daha önceki kayıpların araştırıldı mı canım ? Bebeğin genetiğine bakıldı mı ? Ya da sen ve eşin genetik testler yaptırdı mı bu tekrarlayan kayıplar için ?
Yasoss 2cocuklu son durumunuz nedir acaba benimde gebelik kayıplarım var 5+5 im Prednol 16 mg verdi ama çok geç kalmışsın dedi benim romatizmal ve pıhtılaşma sorunum var çok üzülüyorum geç kaldım mı diye 😔
su_96 2cocuklu canım selam🥰 prednolün etkisini gördün mü acaba merak ettim ? Ben de kullanıyorum da 3 kaybım var bu 4.
2cocuklu TugceOrak evet herşeyi yaptırdık genetiklerde temiz cıktı rahime kök hücre uygulattık rahim kendisini toparlasın gençleşssin diye oda tamam herşeyi yaptık . Tekrar hanile kaldım bunu verdiler
TugceOrak 2cocuklu süreç hakkında bilgim yok kuzum. Doktorun muhtemelen sürecin gerektirdiği için vermiştir, içine sinmiyorsa başka doktor görüşü almakta fayda olabilir ♥️