1234zm 21 haftalık gebeyim idrar yolu enfeksiyonum 183 olmuş bu kadar yüksek olmasından endişeleniyorum antibiyotik kullanıyorum başına gelen var mı bebeğime bir şey olur mu lütfen yazın 🙏
Abilikardesli 1234zm doktorunuz ilaç verdiyse kullanın faydası oluyor iyice artmasın. Eğer artarsa bebeğe de geçiyor diye biliyorum. Geçmiş olsun
didm6134 @“1234zm”#p3609625535 35. Haftamdayım hamilelik boyunca hep oldu bende öncesinde hiç yoktu hamilelikte olur dedı ler hepte antıbıyotık kullandırmadı doktorum da bana bebegım de saglıklı çok şükür
Buglemadaaden 1234zm ben geçirdim o idrar enfeksiyonu ama anlatmak istemiyorum veya korkutmak sadece herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyor kimidi geçiri böyle kimisi de kötü
1234zm didm6134 çok geçmiş olsun cidden çok zorlanıyorum kasıkslrım ağrıyor idrarımda yanma var ama demek ki tek değilmişim bende sizin de değerimiz yüksekse var demekki böyle
yenigebeyim Bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama doktorum ilaç başlatmadı bol bol şu iç dedi ve kaşıntım olduğu için 1 litre suya 1 YK elma sirkesi köy o şekilde üzerini ıslat dedi kaşıntıyı önlüyor gerçekten sizde deneyin bence
Elifff2112 yenigebeyim benimki 830 a kadar yükselmişti geciyor Allah’ın izniyle biraz dikkat ederseniz
Aslihanfindik 1234zm bende 21. Haftamdayım ben de de idrar yolu enfeksiyonu var saşe içtim işe yarar inşallah geçmezse antibiyotik dedi doktor bol su içmemi söyledi içtikçe iyi hissediyorum
1234zm Elifff2112 ayy gerçekten mi içimi rahatlattınız bebeğim için o kadar endişelendim ki bu enfeksiyon bebeğe geçer mi diye endişeleniyorum