Kader_44 Kızlar 30 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim karnım daha önce ki gebeliklerime nazaran çok küçük duruyor ve sanki hiç büyümüyor gibi aslında doktor kontrolünde de bir sıkıntı yok ama aklıma takılıyor neden böyle sizce küçücük top gibi duruyor
Prensess33 Kader_44 aynı şekil benimde ya 30 hafta olmama 2 gün var karnım küçük herkes diyo hoc karnın yok üçüncü gebeliğim bide ilk ikisi çok büyümüştü şimdiki çok küçük
newmommmyy2 Kader_44 bende 33 haftadayım karnım küçük ama bebeğimin boyu kilosu suyu gayet iyi ben minyonum belki o yüzdendir bilmiyorum ama doktorumda kötü bişey demedi normal demekki dert etmeyin sağlığınız yerindeyse boşveeer 😍😍😅
Kader_44 Prensess33 bende anlayamadım sebebini hatta ilk beşinci altıncı ayımda gözüme daha büyük geliyordu karnım şimdi ise çok küçük bir anormallik olmasın da inşallah küçük olsun
Kader_44 newmommmyy2 bende minyonum diğe gebeliklerimde baya büyüktü karnım bir anormallik olduğunu düşündüm doktor kontrolünde de ters giden bişey yok çok şükür biraz içim rahatladı siz öyle deyince 🥰