mucizegebee 30 haftalık hamileyim bebeğim ne zaman doktora gitsek uyuyor çikolata vişne suyu vs.içiyorum fazla hareketli değil hareketlerini de 6.aydan sonra hissettim kafama takılıyor normal mi acaba ben mi abartıyorum bilemedim
Mrvsmt2502 mucizegebee ilk gebeliğimde kızım hareketliydi ama sakindi canımı acıtmazdı uyurken uyandırmazdı minik minik hareket ederdi. İkinci kızım uyludan uyandırıyor tekmeleri dışardan görülüyor canımı acıtıyor elleriyle mıncıklıyor gibi içimi. Her bebek birbirinden farklı oluyor doktor bir sıkıntı görmediyse sorun yoktur 🌸
cakirbebek mucizegebee bence öyle birşey yok kiziim çok hareketliydi hiç durmazdi özellikle geceleri ben hareketsiz olduğum için coook fazla hissederdim 🤣
AnayimBenAna_ mucizegebee bebekle alakalı bu cinsiyetle alakası yok. İkinci kızım geliyor sürekli kkpırdıyor kurtlu gibi. Ablasıda aynıydı
5_erkek_annesi Kız erkek olarak demeyelim de bebeğin kendisi ile tamamen bazıları çok kıpır kıpır olur bazıları çok hareketsiz arkadaşımın iki kızı var birisi 16 haftada başlamiş birisi 5 ayı geçtikten sonra 😄
Tugbabahceci mucizegebee benimki son aya geldim.hareketlerini hissetti hissedeli gece gündüz kıpır kıpır durmuyor 🤣birde makat geliş olduğundan kafasını devamlı sağ tarafıma bı sertlestiriyor bazen kipirdayamiyorum bile 🫣
asenat-63 mucizegebee bende kızı 6. Aydan sonra hissettim hatta çoğu zaman yaşiyormu diye süpheye düşmüştüm hareketleri çok azdı nadir oynardı 3 kere cinsiyet için gittim heosindede arkasinı dönük yatıyordu
Bezelye1 mucizegebee bizimki de tam tersi öyle hareketli ki maşallah 2 kontroldür ultrason fotoğrafı alamıyoruz yüzünüde kapatıyor sürekli