pembesever01 Ozgeliz 4 tahmin aldım 4ü de erkek ilk bebeğim gönlüm kızdan yanaydı ama öncelikle sağlıklı olsun da erkek kız önemi yok tabi ama bir kız yorumu da görsem güzel olurdu ya 😂😂
Ozgeliz Himoomm tabi ki de değil Çin takvimi olsa herkes kendisi girer Googleden bakar :) döllenme zamanına göre hesaplıyorum
Busra_degirmenci Ozgeliz özge hanım benimde doğum tarihi 24.12.1996 Son adet tarihi 27.12.2025 🙊 ilişki 7 şubat gibi yada sonrasında Ozgeliz
pembesever01 Ozgeliz hesaplama tekniğinizi anlatır mısınız bana da erkek demiştiniz erkek cinsiyetimiz, birdahaki gebelikte de kız bebek için planlı denemiş oluruz en azından bi oğlan bi kızımızolmuş olur diye düşündük 😁🫶
Sevilay-1 Ozgeliz kuzum tekrar bakar mısın ilişki tarihini buldum Doğum tarihim 25.05.1994 Son adet tarihim 19.01.2025 İlişki tarihi 31.01.2025
Ozgeliz pembesever01 doğru hesaplamışım mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğlunuzu 💙bu özel bir hesaplama maalesef paylaşamıyorum online eğitime katıldım öğrendim kadının döngüsüne göre bi hesap diyebilirim
pembesever01 Ozgeliz anladım tekrar doktora gittim şimdi de kıza benzetildi,detaylıda netleşecek gibi artık haber veririm doğru çıkıp çıkmadığını ☺️
Tkzbuse Ozgeliz 21.06.1996 doğum tarihim Son adet 26.01.2025 bana da tahmin yapabilir misiniz rica etsem 🙂