iiilllaaayyy Kızlar merhaba. 13 haftalık gebeyim kahverengi lekelenmem oldu, birkaç gün önce gittiğimde plasenta aşağıda demişti doktor onunla ilgisi var mıdır yoksa hastaneye gitmem gerekir mi? İlişki yaşamadım yasakladı doktorum
gokcekocyigiit iiilllaaayyy mutlaka hastaneye gitmelisin tabi ki, leke ihmal edilmemeli, geçmiş olsun
GizemHamza34 iiilllaaayyy evet canım alakalı oluyor geçen hafta benimde öyle oldu enfeksiyonda vardı fitil verdi git mutlaka
Zeyn2203 Muhtemelen plasenteyla alakalı Benimkide aşağıda doktor bana dedi ara ara lekelenme yaşayabilirsin
iiilllaaayyy Çok teşekkür ederim yola çıkıyorum şimdi bir an öyle görünce dondum hiçbir şey yapamadım beynim dondu şimdi gidiyorum çok korkuyorum buraya yazacağım mutlaka
iiilllaaayyy iiilllaaayyy güncelleme : kan idrar testi verdim idrar yolları enfeksiyonum var o yüzden olabilir dedi doktor ultrasondan da baktı. İlacımı değiştirdi ve fitil de verdi çok korktum ağladım şükür iyiyim şimdi daha yeni kendime geliyorum yanıtlarınız için çok teşekkür ederim kızlar 💐
s_demir s_demir benim de ara ara lekelenmem oluyor şuan 13 haftalık gebeyim 1 aydır yoktu dün az bir şey yine leke geldi