bigsecret Sevgili anneler, Doktorum tarama testleri yerine direk fetal dna yaptırmamızı önerdi. Açıkcası yaptırmak istiyorum da ama çevremde yaptıran çok fazla yok sizce gerekliliği var mı ? Yaptıranlar var mı ?
Deniiizzz bigsecret keşke fetal dna bu kadar pahalı olmasa da herkes yaptırabilse bence çok önemli bir test hem bir daha ikili ve diğer tarama testlerinin stresini de çekmiyorsun. Çünkü bilinenin aksine sadece down sendromu testine bakmıyorlar bir çok test e bakıyorlar ve inanın down sendromu diğerlerinin yanında masum bile kalıyor.
busraaa570 bigsecret iki hamileliğimde de yaptırdım açıkçası iyi ki yaptırmışım diyorum detaylı bir test hastalığı teşhis etmiyor sadece risk oranları hakkında bilgi veriyor süreçte rahat hissetmenizi sağlıyor
[silindi] Maddi olarak sıkıntınız yoksa yaptırın bütün süreci gönül rahatlığıyla stressiz olarak geçirirsiniz, sağlıklı olduğunu bilirsniz
Mom__12 dunnobeck peki bunu araştırma hastaneleri yapmıyor mu mesela benim 2. Bebeğim anomaliydi ve gebeliğimi sonlandırdılar
dunnobeck Mom__12 Eskişehirde çok uygun fiyata yapıldığını biliyorum ama kendiniz gidip sonucu almalıymışsınız. Başka şehirlerde var mı bilmiyorum