Aylaa123 Nur67 evlenmeden öncesinde kistim için kullanmıstım bi 13 14 sene belirli aralıklarla evlendikten sonrada korunma için
Nur67 Maralllmm tüp bebeğe başlayacaktım adet olamadım kist oluşmuş adet olursun bi 10 güne adet olduğın gün bunu kullanmaya başla dedi de doktorum
Ada25052025 Nur67 merhaba canım bende 9 subatta kimyasal geçirdim kanamam basladı hala regl olmadım normal mi acaba bende de kist mi oluştu 😔
Nur67 cilginhatun anladım teşekkür ederim tüp bebeğe başlayacaktım adetim gecikti kist oluşmuş adet olunca kullan dedi doktorum
cilginhatun Nur67 kist varsa adet olmayabilirsin geçmişim de 4 kere kist hikayem var 3 ü ameliyat ile sonlandı 4 üncü hap ile sonlandı
Nur67 cilginhatun evet daha önce dw yaşamıştım şansa yüp bebeğe başlayacakken böyle oldu teşekkür ederim ☺️
Nur67 Maralllmm zaten suan adet bekliyorum 10 güne olursun dedi olduğun gün başla dedi ben bu adetle atmaz mıyım kisti?
Nur67 Cimcime30 bide devlet destekli değilmiş reçetesiz alınıyormuş demek ki baya etkili bir ilaç ki fiyatı yüksek