Gamzeli_03 1devaannesi kız abatma Anna bacım canım bacım dünya eskisi gibi değil kimsenin kimseye saygısı yok kalkar bir yerine birşey yapar Allah korusun sen yine sakın rellax ol 🤲🏻🤗
Gamzeli_03 1devaannesi aynen canım öyle olmasa biz ya ayrılıriz yada aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşarız o yüzden saygıyı korumak dengeli gitmek bizim evliliğik gemisini götürüyor 🤲🏻🤗
Merloza 1devaannesi ikimizde birbirimizin neye sinirleneceğini biliyoruz, o alanlardan uzak dururuz. Ama sürekli alışveriş yapmam eşimi çileden çıkarıyor 😅 En son kargo geldiğinde bak doğururum kızma diye tehdit ediyordum 😅 Eşin daha kontrolcü, ben rahat.
Geleneksel1anne 1devaannesi yaşınız kaç acaba 🙈 bazen yaşla alakalı olabiliyor. Birde bunda eşinizin de payı var ilk başta nasıl başlıyorsa öyle gidiyor yani size taviz vermiş gibi bişey oluyor 🤭 benim eşim yapı itibariyle net ve kurallıdır yani bigün evet diyip yarın hayır demedi hiçbir zaman benim tutarsız olduğum oldu yalan yok 😂 yani aslında tamamen ilişkinin nasıl şekillendiğiyle alakalı
1devaannesi Geleneksel1anne eşim le aramda 9 yaş var ve kendisi komutan ben hiç taviz vermedim oyuzden dır daha kuralcj ve sertim ufak bir haksızlık ta parlarim genellikle bodoslama atlarım yani 🙈🌸
Birbenbirbebek guclubiranne kız ben onu sorma diye anladım ya ay kahkaha attım vallahi kös kös otururken 😂😂😂😂
guclubiranne Birbenbirbebek yok bu arkadaşın postlarına bakarsan hep sonraya sorna diyor en son dayanamadım 😂😂
1devaannesi Birbenbirbebek 😅😅😅offf benimki misal komutan emir vermye şiddete alışkın biri ama bizde bana gelince durgun oluyor 🌸
Tini_minii 1devaannesi Biz birbirimizden korkmuyoruz eşittiz. Herkes düşüncesini, fikrini söyler ortak karar alırız.
MervEslinArden 1devaannesi Karakter olarak biraz baskın biriyim ama korkmak vs olarak ikimizde niye birbirimizden korkalım. O öteki aklın gelmesi durumunda sakin kimse alttan alan o
DENIZ_55 1devaannesi oda iyi değil yıpratıyorsun zamala evliliğini hemde kendini tavrinla hareketinle belli et bence
Accountant 1devaannesi benden korktuğunu sanmıyorum sadece kırmak istemiyor o yüzden genelde alttan alan taraf eşim olur